|
Zakorzenienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Chanel, Clinique, Clarins, L'Oreal - zapraszam:)
Zdjęcie 1.
Vipera Cheek, róż do policzków, kolor 06 – jasny róż ze srebrnymi iskierkami; użyty kilka razy, wydaje się być mocno zużyty gdyż jest bardzo miękki, dołączony pędzelek nieużywany, zafoliowany (najlepiej zużyć przed końcem 08.2009). - sprzedane na Allegro
Manhattan Ultra Glossy Lipliner, kredka do ust z pędzelkiem, kolor 931 Blueberry – ciemny brąz, użyta kilka razy, wydaje się być mocno zużyta gdyż jest bardzo miękka i podczas temperowania szybko się skraca, pędzelek użyty i wyczyszczony, nakładka na pędzelek pęknięta, ale spełnia swe zadanie Kredka – jak to kredka, w dodatku taka miękka, jest lekko przybrudzona przez temperowanie, ale była używana higienicznie - sprzedane na Allegro
Zdjęcie 2.
Carlo Di Roma, puder w kamieniu, może być używany jako bronzer lub róż, dla osób opalonych lub o ciemniejszej karnacji jako puder na całą twarz, bardzo wygodna puderniczka z miejscem na puszek i lusterkiem, użyty kilka razy, ubytek niewielki, posiada nieużywany puszek. - sprzedane na Allegro
Zdjęcie 3.
Clarins, cień do oczu w kremie, kolor 08 - brązowy. Nieużywany. - sprzedane na Allegro
Wild and Crazy, cień do powiek, kolor Maya Dream – niebieski, użyty kilka razy, zużycie niewielkie. Dostałam go od Antii niestety to nie mój kolor - sprzedane na Allegro
L’Oreal Color Appeal, cień do powiek, kolor 63 Blue Lagoon – turkus przeplatany srebrnymi iskierkami, użyty kilka razy, zużycie znikome, po terminie (skończył się w maju 2009) (ale jak to cień, zachowuje wszystkie właściwości), mam oryginalny aplikator ale jest używany, na życzenie mogę go wyprać i dołączyć lub mogę dołączyć aplikator Inglota. - Mcherub
Zdjęcie 4.
ArtDeco, Magic Color Gloss, szminka w płynie z gąbeczką, kolor 75 - czekoladowy brąz. Wypróbowana jedynie na dłoni.
Golden Rose, pomadka do ust, kolor 55 – czerwień wpadająca w bordo, użyta trzy-cztery razy, zużycie znikome. - sprzedane na Allegro
Chanel, szminka, kolor srebrny. Użyta kilka razy. - sprzedane na Allegro
Pretty Girl, szminka, kolor: czerwień/bordo. Użyta raz.
Clinique, Different Lipstick, szminka, kolor A Different Grape, bordowa, dotknęłam nią jedynie dłoni, "dziabnęłam" ją nakrętką i wyrównałam to miejsce patyczkiem do uszu, ale ubytek jest dosłownie minimalny (widać na fotce).
Zdjęcie 5.
Clarins, Wonder Length Mascara, kolor 01 Wonder Black, miniatura 3 ml. Nieużywana, zapieczętowana.
Clarins, Wonder Length Mascara, kolor 01 Wonder Black, miniatura 3 ml. Nieużywana, zapieczętowana. - arrachnee
Clinique, Lash Power Mascara, Long-Wearing Formula, kolor czarny, miniatura 2 ml. Nieużywana, zapieczętowana. - arrachnee
Edytowane przez Jeanne90
Czas edycji: 2009-08-31 o 16:57
|