Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-29, 22:30   #324
Kikunia81
Rozeznanie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III

Dziewczyny, Was się normalnie nie da nadrobić. Zostawić Was na pół dnia

Cytat:
Napisane przez zartownis Pokaż wiadomość
A poza tym fajnie, bo tu mozna miec dwu czesciowa pizamke, wiec juz po porodzie i prysznicu mozna miec na tylku spodenki
n

to masz fajnie... w szpitalu w którym chcę rodzić w ogóle nie można mieć gacioszków na sobie tylko cały czas z broszką na wierzchu. Pomijam fakt, że odwiedziny są w godzinach 15-18 na sali gdzie się leży.

Cytat:
Napisane przez precious_81 Pokaż wiadomość
Jeśli przy wyborze wózka nie kierujesz sie innymi potrzebami np. wielkością gondoli, wagą wózka czy rodzajem kół to może to i jest podstawa, ale ja uważam, że są ważniejsze funkcje niż przekładana rączka i na pewno nie będę się tym kierować przy wyborze wózka. Akurat te które ja oglądam mają tą funkcję i jest to plus, ale na pewno nie stanowi to dla mnie podstawy, bo inaczej już wogóle nie wybrałabym żadnego wózka. Także wszystko zależy jakie macie potrzeby.
a ja się właśnie kierowałam możliwością zamontowania spacerówki tyłem do kierunku jazdy przy wyborze wózka. Chcę widzieć maluszka, wiedzieć że nie siedzi mu na buzi jakiś robal itd...

Sweetpinky bardzo ładny dom, a oprawa w postaci drzew przecudna W przyszłości też chciałabym mieć działkę właśnie częściowo zalesioną. Takie działki trawniczek plus tuje wcale mi się nie podobają, nie mają klimatu.

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość
ale da się tak bez majtasów a z podkładem? zastanawiam się na czym one się mają trzymać
W szpitalu, gdzie będę rodzić zmusza się kobiety do chodzenia z samym podkładem. Też w głowę zachodzę jak to zrobić, żeby się trzymało i co będzie jak spadnie, jak u sąsiadki z łóżka obok będzie mąż w odwiedzinach

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
Kochane ja zamiast się pakować to mam 5 stron do nadrobienia i tak napierw przeczytam a później pakowanie a więc tak dzisiaj dzień bardzo udany mieliśmy, najpierw pojechaliśmy do sklepu bo chciałąm pokazać mężowi wózek i kupilismy go od razu później pojechaliśmy na usg no i będzie dziewczynka, początkowo mąż był w lekkim szoku w sumie ja też bo liczyliśmy na chłopca ale dosłownie mineło 10 min a mąż mówi będzie córunia tatusia, pojechaliśmy do teściów jeździł wózkiem po pokoju był taki szczęśliwy i powtarzał że ma córeczke Laure muszę troszkę ubranek schować na strych
Piękny uśmiech. Gratuluję córeczki

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Fasoleczk - uważaj - takie zakupy wciągają, a już przez neta szczególnie
taaa..... i mówi to miss hot:hahah a:
największa zakupoholiczka z nas wszystkich
Kikunia81 jest offline Zgłoś do moderatora