Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-30, 09:12   #672
lain
Zakorzenienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
mamy możliwość wyświetlenia dlatego coś takiego rozważam
Ja właśnie nie chcę,żeby to wyszło tak sztucznie i że na pokaz tylko coś robimy,dlatego się zastanawiam,tak naprawdę to chodzi mi o to,że ja chcę jakoś specjalnie podziękować rodzicom,pokazać jak bardzo chcą dla nas ważni i żeby tacy się właśnie poczuli kiedy wszyscy będą im bić brawa czy coś,ja nie wiem czy Wy wiecie o co mi chodzi ,mam nadzieje,że tak.
Osobno chcę im też wręczyć albumy i kosze a o kwiatach w doniczkach jeszcze myślimy
jezeli jestesci sentymentalni to czemu nie
wiele osob robi wlasnie takie prezentacje i z tego co pisza (na forach) to sie to wszystkim podoba i jest bardzo wzruszajace

my chyba ograniczymy sie do kwiatow i zaproszen na romantyczna kolacje, a po slubie dostana albumy z naszymi zdjeciami slubnymi, zeby mieli sie czym pochwalic w pracy jakies lipne piosenki dla rodzicow i tance chyba sobie darujemy
ja zawsze z moimi rodzicami pozostawalwm w dosc takich 'chlodnych' stosunkach (co nie znaczy, ze ich nie kocham, ale np. czuje sie dziwnie jak mam ich przytulic czy cos... nigdy nie wylewalam przed nimi swoich smutkow, nigdy nie szukalam wsparcia... dobrze sie z nimi dogaduje, ale jakos niespecjalnie otwieram sie przed nimi). z kolei rodzice TZa sa tak wstydliwi, ze chyba chcieliby takie rzeczy ograniczyc do minimum. odebrac prezent i koniec szopki

w ogole jaja sa ze spotkaniem rodzicow TZowi rodzice wyobrazaja sobie, ze wpadna na szybka kawke i ciacho na godzinke i wyjda. i najlepiej zeby odbylo sie to jak najpozniej. z kolei moi rodzice juz od zeszlego roku wypytuja kiedy w koncu to spotkanie robimy i oni w ogole chca wyprawic wypasny obiad z after party (wodeczka, sledzik itp.) chyba trzeba bedzie znalezc jakis kompromis albo postawic rodzicow TZa przed faktem dokonanym (to oni przyjda do nas)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-30 o 09:14
lain jest offline Zgłoś do moderatora