|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Wklejam fotki:
cukiereczka, koszyków (na "koperty" na bramy na alkohol, i na salę na alkohol), oczywiście koszyki będą jeszcze udekorowane.
Pisałam kiedyś o moich łabędziach świetlnych, dziś udało mi się wynegocjować gratis drzewko (miałam do wyboru: serce, ale mnie się ono nie podoba, lub drzewko). Daję fotki dla porównania (łabędzie z sercem i drzewko)
SSR
Co do wódki to mnie tam już wszystko jedno jaka będzie. Podejrzewam, ze gościom, w nocy (jak zejdzie ta młoda para), też to będzie obojętne.
Dokładnie w makro nie zawsze jest taniej (podobnie jak w hurtowaniach) A w sklepach typu biedronka, auchan itd.itp to się dopytaj, bo czasem jest informacja, że nie sprzedają alkoholu w ilościach hurtowych (i trzeba kilka razy jechać).
Jestem poumawiana z kamerzystą, z dj'em, z dekoratorem i cukiernią. Jeszcze 1 tydzień, dogadam szczegóły i koniec, przekazuje pałeczkę moim koordynatorom, a mnie zostaną pierdołki. Też tyle już tego mamy, a jeszcze trzeba tyle kupić.
Aha! co do butonierki, to mnei się te kwiatki też nie podobają, i raczej mój M. nie będzie tego miał. Wiem, dziwne, bo prawie wszyscy mają, no ale.. u mnei dużo rzeczy jest nietypowych.
Czas edycji: 2009-06-30 o 12:03
|