Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcę napisać/Piszę/Napisałam własną książkę. PISARKI ŁĄCZMY SIĘ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-30, 09:41   #54
rastafara
Raczkowanie

Dot.: Chcę napisać/Piszę/Napisałam własną książkę. PISARKI ŁĄCZMY SIĘ;-)

Ja tylko dodam od siebie, że zawsze warto dać naszemu tworowi szansę. Mam na myśli, ktoś wspomniał, że po dwóch stronach łatwo stwierdzić, że to co dotychczas napisaliśmy jest banalne, głupie itd. I, jasne, nic na siłę, ale odłóżmy to do szuflady, niech sobie trochę poleży. Może minie rok zanim sobie o niedokończonym opowiadaniu przypomnimy, może kiedyś podczas robienia porządków je znajdziemy i wtedy przeczytamy i ocenimy. I wiecie co? W moim przypadku byłam pod wrażeniem tego co stworzyłam, chociaż podczas pisania uważałam, że to się robi coraz głupsze i nie trzyma kupy.
Teraz zajmuję się fanfickiem, bo wpadłam na, moim zdaniem, świetny pomysł (to szczególna sytuacja, bo nigdy wcześniej tego nie stwierdziłam) i chciałabym przelać go na papier. Kiedy ponownie się wprawię (dawno nic nie pisałam...) planuję jakiś autorski projekt. A wydanie książki? Fiu-fiu. Chciałabym... Pożyjemy, zobaczymy.