2009-06-30, 19:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Napisane przez iceflower
A potem uzależniony dołącza do tego wątku i kosmetyków przybywa w jeszcze większym tempie.  Potem zdarzają się krótkie okresy opamiętania zwane odwykami tudzież dążeniem do minimalizmu. 
|
chyba dla ,mnie nadszedł właśnie taki okres.
Cytat:
Napisane przez noseknosek
mam wyniki z ostatniego egzaminu  zdałam WSZYSTKO i to ze średnią jak z podstawówki 
|
Wielkie gratulacje!
Spryciara z Ciebie ja też lubię takie akcje-adrenalinka- zdążysz czy nie... ale oby nie za często!
Maseczką też jestem zachwycona i jeszcze muszę upolować ten olejek, ale u mnie go nie widziałam, a nie chcę robić całego zamówienia ze strony, bo 1 rzeczy by mi się nie opłacało, to nabrałabym pewnie minimum z 5 ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Zapłaciłam dziś za komplet Sagi o Ludziach Lodu  Już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie  Tylko gdzie ja upchnę 47 książek 
|
Suuuper!też bym się nie mogła doczekać! Moje książki zajmują tak samo dużo miejsca jak kosmetyki. Albo i więcej. Pokój mam wręcz zawalony tylko kosmetykami i książkami( no i jeszcze butami)muszę wymyślić gdzie je upchnąć, bo nie ma już miejsca w domu!
Cytat:
już wiem ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) 4,47
|
Piękna średnia!Do pozazdroszczenia!Mnie wyszła coś koło 4. ale juz oddałam indeks, to nie wiem dokładnie 
Cytat:
Niech się ten czerwiec wreszcie skończy!!! Od lipca ODWYK
I wszystko byłoby fajnie gdyby nie mój TŻ - baran. 
|
Przyłączę się do odwyku! Miałam w czerwcu nie szaleć z kosmetykami, ale kupiłam paręnaście, w dodatku zabawiłam się w wymianki i wyszło mi wszystkiego koło 60w tym m-cu! no trochę też się pozbyłam.
Cytat:
Napisane przez kochanie
Też mam tę fioleczkę  Ale niestety, u mnie na razie efektu nie ma - raczej zapchało mi się czoło, ale na razie nie chcę winić tego olejku, dam mu jeszcze szansę... Mi to chyba nawet powietrze zatyka pory 
|
mi nie zatyka wcale i naprawdę wydzielanie sebum zmniejszyło się bardzo, do tego Bioderma AKN i wcale sie nie świecę! Dziś zrobilam nawet mały test- krem matujący Dermika, bioderma i trochę podkladu MF-łaziłam cały dzień od południa do 18 po upale i się nie świeciłam wcale!
Cytat:
Napisane przez kochanie
Miałam to samo  Dokładnie przy tym tuszu powypadały mi rzęsy! Z tym tuszem to dziwna sprawa dla mnie, bo 2000 calorii tak na mnie nie działa, a przecież formuła tuszu chyba nie różni się tak bardzo... tak sobie myślałam wtedy nad tym i stwierdziłam, że może to przez gumową szczoteczkę? Na szczęście pomogła mi Talika. Ale od tej pory trwam grzecznie przy 2000 i nie robię skoków w bok nawet z MF 
|
Ja miałam MM a teraz 2000cal i nie zauważyłam, żeby przy tamtym wypadały mi rzęsy. Ten teraz też dobry, ale MM lepiej malowało mi się tą gumową szczoteczką. Mam jeszcze go w zapasie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez Organzza
no to jestem.. zdałam
niestety wyniki niezbyt rewelacyjne  spodziewałam się, że to angielski pójdzie mi najsłabiej...
polski rozsz. 56%
angielski rozsz. 75%
wos rozsz. 58%
ustne:
ang. 85%
pol. 70%
Ech, przynajmniej mam to już za sobą i maturę w kieszeni  teraz pozostaje mi mieć nadzieję, że gdzieś mnie przyjmą z takimi wynikami 
|
Gratuluję! wyniki bardzo dobre, zważywszy na wyniki ogólnopolskie! Trochę jestem w szoku tak szczerze mówiąc, że co 5 maturzysta nie zdał. Na pewno dostaniesz się na wymarzone studia. A kierunki bardzo interesujące.
Witaj Beata!
Ja dziś nie kupiłam żadnego kosmetyku (może dlatego, że byłam z bratem ) kupiłam sobie za to śliczną spódnicę-bombkę w Orsayu. A jaka cudna tam była biżuteria! Mogłabym mieć z połowę! Powąchałam za to parę zapachów w Douglasie-- bardzo przypadły mi do gustu Guerlain My Insolence! piękne, a jak długo pachną! Wąchałam też po raz pierwszy Lolitki obie i chyba bardziej podoba mi się ta w pomarańczowym kartoniku. Ale obie są fajne. Niestety wypsikany był już Addict, ale po wąchnięciu z buteleczki też mi się podobał, tyle, ze faktycznie trochę z niego killer. Alien i Angel też ok, ale alien wydaje mi się , że szybko ulotnil się z mojej skóry. po powąchaniu tylu zapachów nic już oczywiście nie czułam jeszcze spodobał mi się słoń Kenzo! No ale najbardziej chyba My Insolece i to będą chyba następne perfumy na jakie zapoluję jak trochę zużyję
Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-06-30 o 19:55
|
|
|