2009-07-01, 08:41
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
witam o poranku Azakowana dziękuję Ci za Twoje cenne rady i wklejone propozycje biżuterię juz mam, bo dostałam na urodziny od rodziców i nie bardzo miałam wpływ na to jaka ona będzie, na szczęście mi sie podoba o ile sie nie mylę już kiedyś wklejałam tu fotki. W każdym razie jak jakieś znajde na dysku to wkleję raz jescze. A fryzurki- boskie bardzo mi się podobają właśnie w takim stylu. Mam tylko nadzieję że moje włosy nie okażą się zbyt krótkie na takie fryzurki ale mam nadzieję że moja fryzjerka podoła nieraz potrafiła zdziałać cuda z moimi kudełkami więc mam nadzieję że i tym razem się uda
Ja mam fotografa z Żabiej, pana Żywczyka. Zrobi nam album w skórzanej oprawie, 200 zdjęć w nim będzie, do tego jeszcze 2 albumy dla rodziców, w nich bodajże 100 ujęć. Cena o ile pamiętam 1000 zł. Do tego wszystkie fotki mają być jeszcze na płytce. Zastanawiamy się nad studiem, bo właśnie nie chcę mieć fotek jakichś oklepanych, a na plener póki co nie mam pomysłu wiele osób doradzało mi Kałków. Z drugiej strony mam możliwość zamówić sobie pana fotografa, takiego nie profesjonalnego a hobbystę. Jest kolegą z pracy mojego tatuśka, ma świetny sprzęt i obiecał nas nie ograbić za bardzo z nim myslę nad plenerem...zobaczymy jak to będzie...
|
|
|