2009-07-01, 08:36
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: straszy mnie, że popełni z mojego powodu samobójstwo!
Cytat:
Napisane przez liga
Błagam o jakieś komentarze, mój chłopak, z którym jestem 2 miesiące okazał się nie tym czego szukałam, za szybko od początku wszystko się potoczyło, i chcę z nim zerwać, wiadomo, człowiek czasami popełnia pochopnie niewłaściwe decyzje. Jest mi przykro, to wrażliwy chłopak, już kiedyś (podobno) próbował popełnic samobójstwo po ostatniej dziewczynie 2 lata temu.. najgorsze jest to, że on mnie teraz zastrasza, i robił to często od początku wywołując na mnie chorą presję, że 2 raz tego samego nie przeżyje. Wczoraj płakał, spał przed domem w altance, mówił mi że mam nie przychodzić na jego pogrzeb, że nie chce żebym tam była, że on udowodni wszystkim jak bardzo cierpi, że już go więcej nie zobaczę.. a ja boję się o niego, to jest dobry, wrażliwy chłopak, ale chyba chory człowiek..  
|
Sama mówisz, że jest to chory człowiek i ja również wnioskuję, że tak jest. Moim zdaniem powinnaś porozmawiać o tym z jego rodzicami. W końcu miał już jedną próbę samobójczą, więc podejrzewam, że oni o tym wiedzą.
Warto zapisać go na terapię, bo sam sobie z tym nie poradzi.
|
|
|