Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BLIZNY: potrądzikowe i inne, redukcja przez kosmetyki, zabiegi - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-01, 21:52   #613
Partymix
Raczkowanie

Dot.: BLIZNY: potrądzikowe i inne, redukcja przez kosmetyki, zabiegi- ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez koko19891 Pokaż wiadomość
Ciężko jest mieć cierpliwość akurat w tych sprawach Wy kobietk zawsze macie puderki i te sprawy . Ja z natury jestem wrażliwy i dużo sobie do serca biorę, ale też potrafię walczyć o swoje i zazwyczaj osiągam zamierzony cel, a jednym z nich jest właśnie porządna cera.Nie mam jakiś dużych problemów jak niektórzy piszą na innych forach jakieś ropne wypryski coś duże dziury na dobrą sprawę wiele osób w ogóle by się tym nie przejmowało, ale ja jakos nie potrafię .Radze zwrócić uwagę na leczenie czy kurację wewnętrzną bo ja już sobie zrobiłem rozpiskę rzeczy najbardziej polecanych i najlepiej ocenianych i jak będzie sianko poeksperymentuję .

Z jakieś 2 lata temu "wpadła mi w oko" jedna dziewczyna fotomodelka fajnie mi się z nią gadało i postanowiłem coś zakręcić ... ona, że niby typ ma inny itp a po jakimś czasie od 3 os dowiedziałem się, że fajny tzn. ja i w ogóle ale ta cera taka sobie.... pod oczami lekko zasinione.. nic bardziej mnie nie zdołowało jak to...
koko sa gusta i guściki skoro ktoś patrzy na cere a nie na twoje wnętrze to nie wart jest uwagi- to takie moje skromne zdanie .

No ja tez bardzo chce sie pozbyc blizny i dziurek nawet juz nie tyle tych dziurek co własnie blizn. nawet ja nie drapie czy wyciskam to i tak mi się robi plama po pryszczu jak go zwalczę
No z filtrem to sie zastanawiam może wezmę 30 napewno wezme czapkę i krem 50 na ryjek ale ciałko to tak 15, bom blada jak diabli powaznie a chcę sie opalić.
Widzuiałam w aptece online ze skinoren bez recepty po 41 zł wiec nie musisz o nic prosić dermatologa.
Gorzej z tym atredermem bo on na recepte.
wiecie ja mam przepisany (pare lat temu , ) płyn składu nie podam bo nie pamiętam musiała bym do mamy dzwonic . ten płyn robia w aptece i kosztuje 5 zł to antybiotyk - wypala skóre jak nic , stosuję go punktowo na takie bolace podskórne krosty które nie zawsze na wierzch wychodzą.
Partymix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując