2009-07-02, 09:37
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Październikowe PM
Cytat:
Napisane przez Aneczka78
dziewczyny, SSR, judith8, zlotko855, hipka80, bardzo Wam dziękuję za dodanie otuchy, bo przyznam szczerze że trochę już spanikowałam. wczoraj okazało się, że zwolniła się bardzo fajna sala na 10.10.2009  więc jeśli damy radę z zespołem to oficjalnie dołączę do październikowych PM.
|
No widzisz, jak tylko zgracie salę z zespołem, foto i video to pędźcie do kościoła zaklepać godzinę i zapytać się o nauki. Bo może okazać się, że Wasza wymarzona jest już zajęta i trzeba później kombinować. Jak już to załatwicie to bierz się za kickę, bo czas ucieka i zaproszenia oczywiście, bo goście muszą wiedzieć z wyprzedzeniem, żeby się przygotować, pobrać urlopy, dojechać. Życzę powodzenia i trzymam kciuki, abyście znaleźli zespół lub dj-a
A zapomniałam się pochwalić, rozdaliśmy wczoraj 4 zaproszenia, jedno dla teściów - to był niewypał, bo ponoć przyszliśmy bez zapowiedzi i w ogóle, beznadzieja, zepsuli mi wczoraj humor, ale mniejsza o to. Pojechaliśmy do wujka TŻ i tam daliśmy im, synowi z żonką i zostawiliśmy drugiemu synowi, który jest w Wa-wie, ale kazał sobie zostawić u rodziców. Przyjęli nas bardzo serdecznie i zrobili wielkie wow i łał na nasze zaproszenia, że takich jeszcze nie widzieli i jak czytali miejsca gdzie mamy wesele i obiad w drugi dzień to zrobili jeszcze większe wow Także super, że się cieszyli. Wprawdzie nie dali odpowiedzi od razu, ale dopytywali się co i jak, kto jeszcze będzie, czy są przewidziane atrakcje wieczoru, jakmają się ubrać, bo jak my z TŻ łowimy ryby i mamy wesele nad jeziorem to biedni myśleli, że każemy im też łowić Spoko zobaczymy, myślę, że przyjdą. Dziś idziemy do brata TŻ - ciężka sprawa, a później już tylko przyjaciel czyli imprezowanie. W niedizelę jedziemy do chrzestego TŻ i powoli sie rozkręca zapraszanie. Mam tylko nadzieję, że moje tuby poszły cało i dotrą do adresatów
Edytowane przez SSR
Czas edycji: 2009-07-02 o 09:59
|
|
|