Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-02, 09:35   #551
Nika1980
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III

Wróciłam ze sklepu....rety jak gorąco!!!! dramat!

popijam sok z pomarańczy z kostkami lodu i zajadam morele, bo gdzieś czytałam że zawierają żelazo...prawda to?

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
witam Brzuszki!
Ja narazie senna nie jestem... w dzień nie śpie tylko zdycham i pocę się z gorąca ufffff za to w nocy śpie jak dziecko..
Ja smaruje się vischy, mustellą, oliwką Hippa i tak mam rozstępy na cycolach ( o fisanem też się smarowałam ale niepodoba mi się ten zapach)
a mleko pije codziennie ale nie dlatego ze muszę tylko mam na nie ogromną ochotę
Myślę i myślę o tym wózku (jumper x) ktoś tu pisał że cięzko go podbić mnie też było ciężko... a sprzedawca się patrzy na mnie i mówi że nie możliwe sam podbija i faktycznie twardo... patrze co on tam majstruje przy tych kołach... okazało się ze one mają blokadę przy armortyzatorach na zawieszenie twarde lub miękkie więc jak zmienił już było rewelacyjnie... myślę o tym kolorze http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=222 jak wam się podoba?
mi się nie podobają te kółka z przodu, ale kochana, jak on ci się dobrze prowadzi to się nie zastanawiaj ma się tobie podobać

Cytat:
Napisane przez margolcia1006 Pokaż wiadomość

Nam zostało 82 dni! A dziś też przez te cholerne upały pół nocy nie spałam. Latałam co chwilę do łazienki zmoczyć recznik i robiłam sobie takie zimne okłady i właśnie dziś po raz pierwszy uświadomiłam sobie że godzina "zero" zbliża się wielkimi krokami i przyznam się że aż mi serce mocniej zabiło ze strachu

W przyszłym tygodniu tj od środy jedziemy na tydzień nad morze Znając moje szczęście pewnie w przyszłym tygodniu po upałach nie będzie ani śladu Ale co tam! Cieszę się że będę miała męża cały tydzień tylko dla siebie i pojemy rybek do syta
hehehe oj tak godzina zero zbliża się dzień po dniu

wow, nad morze, ale fajnie...też bym się nad polskiego morze przejechała...albo na moją kochaną suwalszczyznę...eeehh...m oże za rok...

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora