Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdyby Twój zapach był osobą...?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-02-13, 21:15   #6
neonka28
Zakorzenienie

Dot.: Gdyby Twój zapach był osobą...?

Dune -mój pierwszy ekskluzywny zapach w wersji czystych perfum od męża.Wyjątkowe dla wyjatkowej dziewczyny tak powiedziała moja miłość,wykwintne!!!Flakon mam do dziś i niespotkałam takiej wersji w perfumeriach.

Poeme-zwiewne i bardzo wręcz cholernie trwałe.Z dzidziusiem pod pachą i buch spadło na chodnik.100ml robiło bull bull na chodnik.Z czym mi się kojarza ze stłuczką i z okresem kiedy strasznie chciałam wyglądać poważnie.

Clinique Happy-ja i jeszcze raz ja latem czyli wesoła,żywiołowa,spontani czna dziewczyna,szaleństwo w słońcu.Jak określiła moja przyjaciółka kiedy otwierałam drzwi do jej samochodu,powiew pomarańczy z tobą w tle.

In Love again-odkrycie w perfumerii,nieciekawy wówczas flakonik i mega oszałamiająca zawartość.Mojemu synkowi kojarzą się tylko ze mną.Ten zapach to mama i już, a mężowi z moim romantyzmem,cyganerią i niesamowitym szaleństwem w ogrodzie.

EC-znam ją tylko z próbki,nosze a raczej wdycham i wzdycham.Gdybym mogła używałabym codziennie.EC to miłość,kobiecość,elegancj a i kobieta femme fatal,seksowna,wyzwolona. Totalne moje zauroczenie i kojarzy mi się jeszcze z wizażem bo dzięki dwóm wizażankom miałam okazje je poznać.Dziękuje!!

Mira-bai-och kończy mi się to cudo.Slodka,spokojna i upojna taka się w nich czuje.Lubi mój mąż.

Halloween-Mariga,Mariga,Mariga i ukojenie przybywające wraz z wiatrem,zapach typowo wiosenno-letni,czekam z tęsknotą na możliwość jego noszenia.Ten zapach to wiatr we włosach i otulające letnie szaleństwo.Super!

Dior pure poison-przepraszam ale nie mogę go czuć i nosić tymbardziej.Zapach aptekarki mi nie odpowiada,sztywny i mocny farmaceutyczny.BEEE!!

Angel Violette-jestem spokojna i wyciszona,tuli mnie i nie rusza mnie nikt złośliwy.Podobnie działa wyciszająco AA Lavende Velours.

Paco Rabanne Ultraviolett-samotna w oczekiwaniu na Ciebie moje kochanie ale wciąż silna.

Enjoy Jean Patou-deilkatna,zmysłowa na randce ze swoim mężem.

Dolce&Gabana red-padam i nie mam sił kiedy je czuje.Wymiotuje i żle się czuje,niebezpieczny.

Hugo Boss-słaba neonka chora w szpitalu,nie mogę go uzywać bo mam brzydkie cierpiące skojarzenia.