|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Cytat:
Napisane przez galloway
Z tego co czytam, to jednak nie ma szans ta dyskusja. JEDEN WIELKI LINCZ . Dlatego wycofuję się.... i żałuję że tylko Vril potrafi wczuć sie w sytuację każdej wizażanki i tej ''starej'' i tej ''nowej''.
Do dziewczyn które martwią się o brak obiecanego kontaktu ze strony Pastereczki(mimo że jest codziennie na wizażu), a które nie mają odwagi dyskutować na forum i piszą między sobą(i mną) na PW- jak widzicie wyszło że to my jesteśmy winne i niewdzięczne i miałyście rację że to przyniesie taki skutek...no cóż ja tak jak Vril lubiędyskutować więc zaryzykowałam....
Acha jeszcze na koniec dziękuję za możliwość uczestniczenia w zamówieniach u Kasiek74 i Monicz4, za pełen profesjonalizm, miłą atmosferę i wzajemny szacunek przy organizacji-dziękuję dziewczyny
|
No załamka poprostu 
Przecież z podpisu Pastereczki jasno wynika, że to nie ona wchodzi na wizaż, tylko ktoś za nią i dyktuje jej wszystkie zamówienia itp. VRIL popieram Cię całym sercem 
edit: a tak w ogóle to ja bardzo cierpliwa i spokojna osoba jestem, ale teraz to już zaczynam wychodzić z siebie
Moment Uchwycony
Edytowane przez Dominkab
Czas edycji: 2009-07-02 o 19:06
|