Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Boję Się Macierzyństwa !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-02-14, 07:41   #40
mataner
Rozeznanie

GG do mataner
Thumbs up Dot.: BOJĘ SIĘ MACIERZYŃSTWA !!

Napewno dam znać jak się coś zmieni
Moj tez nie powiem bo synka mojej siostry to juz nawet ciumkać zaczął , wszystkim sie przygląda jak się nim zajmują A wczoraj gdy oglądaliśmy "TYLKO MNIE KOCHAJ" zadał mi pytanie "czy ona nie jest fajna ? " i "ciekawe czy dzieci takie są czy tylko na filmach?!"
Chyba go zaczyna brać ... ...
A jeśli chodzi o ciebie to tez mi sie wydaje ze nie ma na co czekać .
Jestem przekonana ze on będzie wspaniałym tatą a ty cudowną mamą
Przeczytałam w mądrej książce ze " dzieci nie nalezy sie bać i nie nalezy sie martwić o rzeczy materialne bo najwazniejsze dla dziecka jest miłość rodziców. Dzieci przychodzą i odchodzą i o tym nalezy pamiętać i nie zapominać" Zrobiono ankiete gdzie zapytano dzieci co by chciały dostać (zabawke,komputer,gre ....) a one odpowiedziały ze tylko by chciały zeby sie rodzice kochali i nie rozeszli
Zaczełam tez myśleć o tym ze zawsze miałam obsesje na punkcie wyglądu , nigdy jednak idealnie nie wyglądałam i bałam sie ze po ciązy to .. Ale teraz zobaczyłam ze niektóre kobiety (dbając oczywiście o siebie) zmieniły sie bardzo na plus ... bo dziecko je wyciągło więc .. chyba warto zaryzykować
Dalej strach został .. i obawy ... ale teraz juz sie nie boje ze gdyby sie trafiło to świat mi sie na głowe zawali (a to juz w moim przypadku bardzo duzo ) i myśle ze jak sie trafi ... to wniesie bardzo duzo do naszego związku i ... chyba będe szczęśliwa .... wiec czekam
A ty co myślisz? Masz jeszcze jakieś obawy ?