Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-03, 19:12   #4262
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
kupiliście mieszkanko
nie narazie wynajmujemy pokoik tzn mieszkamy z przyjaiolmi, nasze ktore kupujemy bedzie nasze dopiero we wrzesniu...

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Mam to samo. około 40 osób nam nie potwierdziło.
sytuacja 1. Niektórzy mówią: "Po co mam potwierdzać, skoro nie przychodzę??
sytuacja 2. ja nie przychodzę bo będzie Pan X
sytuacja 3. przyjeżdza ciotka której nie zapraszaliśmy i mówi: Moja córka jest stewardessą, ma dużo pieniedzy, zaproście ją...
sytuacja 4. Siostra cioteczna, mieszka w Warszawie, my w Warszawie pracujemy. Niestety nie mogliśmy jej dać zaproszenia bo przez miesiąc próbowałam się z nią umówić, ale ciągle jest zajęta. Zaproszenie wysłalismy pocztą
sytuacja 5. dzwoni ciotka. Wiesz, nie przyjdziemy bo wujek ma problemy z sercem. Mial już gdy zapraszaliście, ale nigdy nie odmawiamy od razu...szkoda, zawsze można było kogoś zaprosić...
sytuacja 6...
Zapraszaliśmy 206 osób, wiem-mnóstwo, ale myślę że zostanie ze150-160. Potwierdzenie było do 1 lipca, dzisiaj dzwonimy!
my mieslimy potwierdzenia do 30 czerwca i dalej cisza ale zszacowalismy ze z wesela na 130 osob zrobilo sie cos okolo80-90 super... a mialam nadzieje ze bedzie ze 100...

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość

martucha twoja suknia jest wrecz stworzona dla Ciebie
dziekuje
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
W moich rejonach tort tez jest wwozony na sale po oczepinach. W innych regiochach zaraz po pierwszym daniu wjezdza, takze to zalezy od lokalizacji wesela.
a u nas po 1 tancu.. no moze na 1 przerwie miedzy tancami

wogole to mi sie sypnelo... dzis dzwonila kosmetyczka ze niestety ale jedzie na urlop i odwoluje wizyte.. szlag to trafi i teraz musze szukac kogos nowego a nie wiem kogo... i jeszcze sie okazlo ze moja siostra zakonna ktora cudownie gra i spiewa jest w szpitalu i na bank niewyjdzie do sierpnia.. i bedzie koles za nia w dodatku taki se.. wiec musze szukac skrzypkow albo kogos kto troche ta muzyke p0dciagnie... dziewczyny ze slaska macie namiary na skrzypaczy i na dobra makijazystke ?