Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-03, 19:47   #1175
nniee
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?

Cytat:
Napisane przez Sylure Pokaż wiadomość
Pierwszy raz poczułam potrzebę wpisu na wizaż.pl, do tego tutaj o.O

Ehh, wątek poprawia nastrój, to fakt
Chciałam się podzielić moja małą historią

Jestem z moim obecnym w dość trudnym związku, ze względu na dzielącą nas odległość. Nie widzieliśmy się 10 miesięcy... Ostatnio, gdy spotkaliśmy się pierwszy raz po tej rozłące, była taka chwila, której NIGDY nie zapomnę
Siedzieliśmy w parku na ławce. Patrzyliśmy sobie w oczy, jeszcze nie dowierzając, że wytrwaliśmy taką próbę. Nagle, zapytał, czy może położyć mi się na brzuchu. Ułożył na nim głowę tuląc się mocno i trwaliśmy tak w milczeniu... Głaszcząc Go po twarzy pomyślałam, że potrzebowaliśmy tego oboje... Bardzo dziwne, trudne do opisania, przyjemne uczucie. Coś jak więź między Matką a Dzieckiem. (Mój wyznał mi, że czuł się wtedy jak niemowlę)

Niedawno przyznał mi się, że omal się wtedy nie rozpłakał (widziałam to, gdy próbował ukryć przede mną twarz wtulajac się w mój brzuch)... Miało to związek z tym, co się działo ze mną w czerwcu... Miałam spore problemy, wylądowałam w szpitalu, mogliśmy się już nigdy nie zobaczyć, bo było naprawdę ŹLE... Właściwie żyję tylko dlatego, że zareagował
w porę i zadzwonił do mojej Mamy...
To mnie całkiem rozczuliło, naprawdę czułam, że mnie Kocha... Czuję to nadal. Nawet, gdy jesteśmy daleko od siebie

Hm, sam fakt, że jest ze mną w takim związku wiele świadczy.

Co do bólów-co-miesięcznych; w te dni szczególnie okazuje mi czułość i sprawia, że boli mniej

Wiele jeszcze mogłabym takich sytuacji przywołać. W każdym razie, jestem szczęsliwa i naprawde czuję się kochana

Prosiłabym, żeby nie oceniać tego stereotypowo (mamy po 17 lat). Każdy człowiek jest inny. A nastolatki to też ludzie
Widzisz Kochana, ja też mam 17 lat, z Moim jestem 15 miesięcy i wbrew temu co sądzą niektórzy ja też poczułam smak miłości (moja wypowiedz jakieś 10 stron wcześniej)
Powodzenia życzę, trzymajcie się