Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Narzeczony mnie okłamuje :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-04, 14:04   #42
molly18
Raczkowanie

Dot.: Narzeczony mnie okłamuje :(

Cytat:
Napisane przez uherek Pokaż wiadomość
Ja jestem za tym, zebys kiedys umowila sie z nim, nie przyszla o okreslonek porze, i nie odbierala telefonu jak bedzie wydzwanial sprawdzic co z Toba sie dzieje. Spoznisz sie z 15 albo 30 minut, a jak Cie bedzie pytal dlaczego nie odbieralas telefonu to sklam, ze Ci sie wyladowala bateria. A nastepnie zadzwon do kogos (wyjmujac z torebki telefon z naladowana bateria). To oczywiscie tylko taki niemadry scenariusz. Chodzi o to, zeby on doswiadczyl czegos podobnego z Twojej strony (niepotrzbnego i bezsensownego kalmstewka). Ty bedziesz miala poczucie, ze jest miedzy Wami remis, a on bedzie mogl lepiej zrozumiec co Ty czujesz w takich sytuacjach.

Agata
Mi sie wydaje ze takie rozwiazanie nie ma sensu. Ze niby co? Najlepsza obrona jest atak? i trzeba dac mu nauczke? Nie wiem, ale ja po prostu nie moglabym swiadomie i z 'zimna krwia' sprawiac przykrosc osobie, ktora kocham. Poza tym TZ to nie pies, zeby go tresowac :/ i nie wydaje mi sie, zeby to mialo go zmienic, predzej on sie zezlosci i bedziecie skloceni, a to chyba ostatnia rzecz jakiej by sie chcialo.
molly18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując