Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brąz ZIMNY czy POPIELATY? Pytanie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-05, 15:46   #2169
marta301
Zadomowienie

Dot.: Brąz ZIMNY czy POPIELATY? Pytanie...

Cytat:
Napisane przez kathy Pokaż wiadomość
Marta - kolor jest śliczny!! Tylko wg mnie jest to taki popielaty blondzik - dałabym się za taki pokroić Rudości to ja w nim nie widzę...
Kathy dziękuję .
Ale chyba mój aparat przekłamuje czy raczej rozjaśnia (?) kolory bo na głowie mam zdecydowany brąz i to wcale nie taki średni. W każdym razie duuużo ciemniejszy niż zdjęcie jakie zamieściłam kilka postów wyżej. Mam nadzieję że się trochę wypłucze. Jakoś ciężko mi się przyzwyczaic do siebie tym bardziej że zmiana jest duża. Małż też stwierdził że lepiej było poprzednio, ale na jasny blond z powodu męża to się nie będę znów robic .

Cieszę się że udało Ci się zneutralizowac Twój kolorek. Jeśli zostało zbyt dużo żółci to następnym razem daj więcej opalu - refleks 2. Ja teraz też miałam odrosty i zaczęłam farbowanie od nich i potem od razu resztę włosów. I wyszło równo na całej długości . Czas zawsze liczyłam od zakończenia nakładania farby, wczoraj wyjątkowo zrobiłam inaczej i liczyłam od rozpoczęcia farbowania ale zależało mi żeby nie przetrzymac za długo farby na włosach .