2009-07-06, 13:31
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)
Cytat:
Napisane przez EverybodyLies
uhhh miejmy nadzieje i masz racje bądźmy dobrej myśli 
Ja byłam w piątek zawieźć i powiem Ci, że jakichś strasznych kolejek to nie było, na filologii dwie dziewczyny przedemną (ale zrobiłam wywiad i okazało się, że na inną specjalizację  ) a w auli gdzie stosunki i administracja trzy osoby, ehhh no ale przecież do środy można składać.
|
dobra mysl przede wszystkim.. kurcze ja np powiem Ci szczerze w gole nie mialam skladac na dzienne ... ..alee jakos tak mnie naszlo z noż .. bo dla duzej ilosci osob UP jest wiesz...wyjsciem awaryjnym... i dlatego mysle ze mozemy miec szanse choc co prwada ja na inny kierunek ale jak ktos wszeniej powiedzial w tym roku tylko7% zdawalo rozsz PL.. i poszlo jak sama pewnie wiesz nie najlepiej ..takze cudow nie bedzie.lepiej zdac podstawe a wlasnie przyzwoicie .
P.S. ja tez nie jestem z Kraka ..dojeżdzam cos kolo 30/40 min.... nie wynajmuje nic chociaz fajnie by bylotakie akademickie zycie
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------
tak w gole to wlasnie wrocilam..dzis bylam zawiesc dokumenty... i przyjmowali w sali 7 ... w sekretariacie byly 3 babki tam .... i kooooorwa nie chce nic mowic ale kolejka byla ladna ;/ ale szybko szło uf
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------
Cytat:
Napisane przez Dotka90
O dzięki za info 
Hmm, ja się zaraz zbieram na Podchorążych, zobaczę, może na Ingardena też zdążę, zależy, czy będą korki no i jakie będą kolejki.
Aczkolwiek tak sobie myślę, po cholerę ta elektroniczna rejestracja, skoro trzeba jechać i złożyć dokumenty??
Na UJ jest tylko ERK,jeśli się dostaniemy to dopiero dowozimy dokumenty, tu nie mogło być tak samo? 
|
hmm no ja bylam dzis na Ingardena i bylo tloczno tak jak sie spodziewalam... ciekawe co bedzie w srode ... jak to kazdy , pewnie mysli sobie ' maam czas' xD i stad teraz tyle ludu  
hmm ta elektroniczna rejestracja..? napewno zeby złozyc podanie ktore musisz wydrukowac... i po to zeby bylo wiecej problemow ----_----"
|
|
|