Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kandydaci na architekturę krajobrazu na sggw 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-06, 19:15   #52
*piękna
Zakorzenienie

Dot.: Kandydaci na architekturę krajobrazu na sggw 2009

Cytat:
Napisane przez ciotka7 Pokaż wiadomość
Kto wie jak to jest.W wywiadzie z wykladowca AK na SGGW przeczytalam,ze najwazniejszy jest egzamin z rysunku ale bierzemy tez pod uwage wyniki z matury (mat lub biol).Jak to sie zatem ma jak i tak sie te punkty sumuje,jak ktos ma np 80 z matury pkt.SGGW to wystarczy,ze bedzie mial 3 z rysunku (40 pkt) to ma duzo i powinno mu wystarczyc (120pkt) i pewnie sie dostanie wiec jakim cudem rysunek moze byc najwazniejszy. Moze pod uwage biora tylko pule kandydatow od jakiegos progu zdanego rysunku?/ Ktos wie jak to jest naprawdę? Dzieki za odpowiedz. Co z tym, co ma dobry rysunek a troche mniej punktow z matury- nie ma szans??????
Rysunek nie jest ważniejszy, trzeba mieć zdany i już. Nawet jak masz 3 z rysunku ale 90pkt z matury (masz 130pkt) to sie dostajesz przed tym co mial 5 z egzaminu 40pkt z matury (on ma 120pkt)

Cytat:
Napisane przez c0sette Pokaż wiadomość
a jednak się przeliczyłam.. nie zdałam egzaminu z rysunku ;(
Tak jak mówiłam. A złożyłaś gdzieś jeszcze? Ja to mam 116 pkt i nie ryzykuję z architekturą, złożę na technologię a najwyżej jak będą wolne miejsca na ak to zrezygnuję i tam będę próbować jeslli będę miała jakieś szanse.

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując