Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-06, 21:00   #577
Jane2008
Zadomowienie

Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*

No w końcu! sklerotyczki no - no to ja jednak 8 tam widziałam (i mój Mek także , więc poprawic jakoś muszę , bo chyba koperty 2 nie mam

A ja ledwo widzę, bo od okulisty wróciłam - posprawdzał mi oczka bbb dokładnie, wada wzrosła , no ale tak czułam, no i cosik tam znalazł małego jakby po jakiejś bliźnie kiedyś (mieliśmy wypadek samochodowy i faktycznie nad tym okiem cięcia mocne i szwy, więc może wtedy coś?), ale że nie groźne na tyle, żeby konieczność cc była, ale zapisał, że mają pilnować aby 2 część porodu (te parte) mnie oszczędzali - - - no i mam pogadać z ginką i przypilnować sobie tego znieczulenia, bo mówił, że to też będzie ok! Ale co tzn. oszczędna II część porodu? Może choć tyle, że jakby długo to miało trwać, to jednak nie bedą mnie męczyc tylko wtedy ew. cc? No ale się uspokoiłam, bo wiecie - teraz taka mania na sn, że nawet tych oczu krótkowidzom nie sprawdzają, więc przynajmniej mnie zbadał sokładnie i zapewnił, że nie grozi jakies odklejenie siarkówki, co przy słabych oczkach może się zdarzyć - - - ale mówię Wam: prawie 1,5 godz. byłam , kropienie i takie mega dokładne badania to były

Miłego odpoczynku Vcelko - i miłej zabawy - pa pa!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-07-06 o 21:02
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora