2009-07-07, 22:03
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chłopak
Cześć dziewczyny.! 
Postanowiłam zwrócić się do Was z pewną sprawą-problemem, który nurtuje mnie od pewnego czasu. Zacznę od tego, że mam 19 lat i jestem dosyć nieśmiała, jeśli chodzi o chłopaków i sprawy sercowe.
Sprawa wygląda następująco: W ubiegłe wakacje, przez 2 miesiące pracowałam, pracował tam także pewien chłopak, który jest strasznie przystojny i zupełnie w moim typie, po prostu mi się podoba. Przez te 2 miesiące (chociaż on pracował chyba jeszcze krócej) w ogóle ze sobą nie rozmawialiśmy, jedynie cześć-cześć. Jakoś tak wyszło, z resztą zbytnio nie było czasu na rozmowę, pracowaliśmy na różnych zmianach, więc codziennie się nie widywaliśmy. Na naszej-klasie mamy siebie w znajomych, ja mam nawet jego numer gg. Od pewnego czasu dość często spotykamy się na ulicy, mówimy sobie 'cześć', on nawet mojej mamie 'dzień dobry'. I tutaj pojawia się problem, chciałabym do niego napisać, odezwać się, pogadać, dowiedzieć się co u niego słychać. Ale czy to wypada? Na pewno chłopak będzie zdziwiony, że się do niego odzywam, będzie się zastanawiał o co mi chodzi. A mi po prostu na nim zależy, jest mega przystojny i strasznie sympatyczny, ma piękny uśmiech i pomyślałam, że może moglibyśmy się bliżej poznać. Ja bym bardzo chciała. Problem też w tym, że nie wiem czy on ma dziewczynę, w każdym razie ja go nigdy z żadną nie widziałam.
Może nie wyraziłam się dość sensownie, może zbyt chaotycznie - przepraszam, ale jestem trochę podekscytowana tą całą sytuacją. Nie jestem pewna czy powinnam do niego napisać i dlatego piszę tutaj, bo chcę poznać Wasze zdanie na ten temat, pomożecie?
Pozdrawiam.!
|
|
|