Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dzieci"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-08, 10:33   #265
Cassandra 23
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dz

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
jejku, jaki pulchniaczek z niego - nie dziwię , że w szpitalu określili mojego szkraba jako "chudego" - musimy się wybrać do lekarza, żeby sprawdzić czy przybiera na wadze, bo na cycu to różnie bywa...
Tak koniecznie musicie sprawdzić czy prawidłowo przybiera na wadze. Czy Twoje mleczko mu wystarcza.

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Jaki z Niego słodki śpioszek

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
mój synuś chyba ma się trochę lepiej , bo nocy tylko raz się budził
jadł o północy i potem ciumkał cyca od 4 do 5, potem wstał już o 8

więc sytuacja chyba się stabilizuje
Skoro tak ładnie śpi to pewnie sie najada
Mój dwa razy w nocy sie budzi i zjada 90 ml.
Ale od 2 dni coś mu nie idzie jedzenie (chyba przez te upały), zjada tylko 60 ml ale za to pije więcej herbatki.

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
a ja nie wybierałam położnej ... kurcze muszę zapytać kogoś, bo potem będzie problem

Super, ze Tomuś tak ładnie śpi! ... i cyca ciagnął przez godzine? O mamo! A ja myślałam, ze to tak pół godziny góra i lulu
Bo to w szpitalu jak juz dziecko sie urodzi przychodzi pielęgniarka i pyta sie do jakiej przychodni zapisujemy dziecko. Mnie sie nie pytala, jaką wybieram pielęgniarkę tylko którego pediatrę.

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Cass śliczny synek

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Kikunia81 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,
Pisałam dzisiaj z Kasią, na 90% nie wyjdzie ze szpitala bez Laurki na świecie. Ma doła przez ten szpital, tęskni za domkiem i zwierzakami.
Niestety nie napisała jak wczorajszy holter i co lekarze mówią. Jak coś będę wiedzieć więcej to na pewno Wam przekażę.
Bidulka
Biedna Kasia Ona w tej ciąży przeżyje Obrzeki, cisnienie...teraz ten pobyt w szpitalu Na szczęście juz końcóweczka, i niedlugo bedzie tuliła swoją Laurkę
Oczywiście pozdrów ją od nas

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora