2009-07-08, 10:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dz
Cytat:
Napisane przez p4w
jejku, jaki pulchniaczek z niego - nie dziwię , że w szpitalu określili mojego szkraba jako "chudego" - musimy się wybrać do lekarza, żeby sprawdzić czy przybiera na wadze, bo na cycu to różnie bywa...
|
Tak koniecznie musicie sprawdzić czy prawidłowo przybiera na wadze. Czy Twoje mleczko mu wystarcza.
Cytat:
Napisane przez magi77
Jaki z Niego słodki śpioszek 
|

Cytat:
Napisane przez p4w
mój synuś chyba ma się trochę lepiej , bo nocy tylko raz się budził 
jadł o północy i potem ciumkał cyca od 4 do 5, potem wstał już o 8
więc sytuacja chyba się stabilizuje 
|
Skoro tak ładnie śpi to pewnie sie najada
Mój dwa razy w nocy sie budzi i zjada 90 ml.
Ale od 2 dni coś mu nie idzie jedzenie (chyba przez te upały), zjada tylko 60 ml ale za to pije więcej herbatki.
Cytat:
Napisane przez Ania0104
a ja nie wybierałam położnej  ... kurcze muszę zapytać kogoś, bo potem będzie problem
Super, ze Tomuś tak ładnie śpi! ... i cyca ciagnął przez godzine? O mamo! A ja myślałam, ze to tak pół godziny góra i lulu 
|
Bo to w szpitalu jak juz dziecko sie urodzi przychodzi pielęgniarka i pyta sie do jakiej przychodni zapisujemy dziecko. Mnie sie nie pytala, jaką wybieram pielęgniarkę tylko którego pediatrę.
Cytat:
Napisane przez Wojtusia
Cass śliczny synek 
|

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------
Cytat:
Napisane przez Kikunia81
Hej Dziewczyny,
Pisałam dzisiaj z Kasią, na 90% nie wyjdzie ze szpitala bez Laurki na świecie. Ma doła przez ten szpital, tęskni za domkiem i zwierzakami.
Niestety nie napisała jak wczorajszy holter i co lekarze mówią. Jak coś będę wiedzieć więcej to na pewno Wam przekażę.
Bidulka 
|
Biedna Kasia Ona w tej ciąży przeżyje Obrzeki, cisnienie...teraz ten pobyt w szpitalu Na szczęście juz końcóweczka, i niedlugo bedzie tuliła swoją Laurkę 
Oczywiście pozdrów ją od nas
Blanka 15 września 2011 r.
|
|
|