Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Guerlain-kolorówka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-09, 14:01   #2012
dimiti
Zakorzenienie

Dot.: Guerlain-kolorówka

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
bo nie mzona ale cwaniactwo sie szerzy...

kurde jak ja nie lubie licytacji bo niby tez chce wytrzymac do ostatnich sekund ale nie umiem i ZAWSZE zalicytuje wczesniej

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

babcie, dziadka, kota...
hehe ja czasami czekam, ale kiedy oczywiscie zapomnialam o aukcji a innym razem all mnie wylogowalo i zanim sie zalogowalam to bylo po aukcji
ostatnio licytowalam blyszczyk, wbilam kwote do ktorej chce maksymalnie dac i tyle, czekalam, no i sie udalo

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Miałam na myśli doświadczenia z drugiej strony lady, że tak powiem
No, ale nie mam zwyczaju brać udziału w swoich własnych aukcjach i podbijać cenę
Zgodnie z tym co twierdzi dimiti o nieuczciwych sprzedawcach na allegro, oni pójdą do piekła A ja już sobie miejsce na chmurce mogę śmiało wybierać. Ha ! Taka jestem

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Zgadzam się po dwakroć
ja cos pisalam o nieuczciwych sprzedawcach pamiec zawodzi bo nie pamietam jakbym miala napisac co mysle o takich sprzedawcach to bym miala same kropki
ja jak cos sprzedaje to zawsze to myje, czyszcze itd do zdjec i do wyslania, zeby nawet moich sladow z palcow nie bylo na puderniczce (jakby co) a jak ogladam zdjecia cieni gdzie to wszystko ubrudzone, rozpackane itd to az mi sie odechciewa licytowac

Cytat:
Napisane przez Immolation Pokaż wiadomość
No ja wiem. Zalicytowalam 21zl i koniec na tym. A teraz czaje sie na te drugie, te po 66zl. Walnelam 67 a co

http://www.allegro.pl/item679966119_..._03_beige.html
i ile masz zamiar za nie dac?

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez evenstar Pokaż wiadomość
hej, obserwuje ten wątek od dłuższego czasu i muszę przyznać, że coraz bardziej kuszą mnie kuleczki ;p generalnie lubię matowy look, ale mam ochotę na delikatne rozjaśnienie. mam duży dylemat z kolorem i tu moje pytanie - czym się sugerować? cerę mam bladą (pasują mi takie kolory jak 010 Lancome, 010 Dior), mieszaną w kierunku tłustej. bez makijażu niestety trochę szarą. nosek czerwony od drobnych naczynek potrzebuję wygładzenia, rozjaśnienia, ale bez skrajnego rozświetlenia, bo trochę się przetłuszczam w ciągu dnia ;p

drugie pytanie - czym nakładacie kuleczki? i czy używacie ich do poprawek w ciągu dnia?
ja nakladam pedzlem z everyday minerals przynajmniej nie mam buzki czerwonej od twardego pedzla
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora