Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problemy i pielęgnacja cer suchych, naczynkowych, wrażliwych, alergicznych
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-09, 16:19   #2648
martyna_144
Przyczajenie

Dot.: Problemy, pielęgnacja i kuracje dla cer suchych, naczynkowych, wrażliwych. ZBIO

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Zbyt wiele Ci nie podpowiem, bo sama jeszcze próbuję. Powiem Ci na moim przykładzie. Po pierwsze - dziesiątą ulicą omijam wszelakie kosmetyki z alkoholem w składzie. Od paru miesięcy zaczęłam stosować pielęgnację naturalną olejki myjąc, hydrolaty i maski. "Moją" pielęgnacje dobrałam metodą prób i błędów, ale zaczynam obserwować rezultaty, których nie dały mi tzw. kosmetyki specjalistyczne. Może i Tobie pomoże zmiana pielęgnacji zajrzyj na stronę Biochemii Urody i do tematów na Wizażu.
Jest krem z firmy BANDI o nazwie : Krem Redukujący Zaczerwienienia.Spróbuj . Mnie nie odpowiada, bo jam sucholec i jest on dla mnie za chudy.
Przy tłustej cerze może się sprawdzić.
Ja "kolorówki" używam bardzo niewiele. Na "większe" wyjścia. I zupełnie nad tym nie ubolewam. Nie podobają mi się "kabaretowe" makijaże u pań kupujących np. ziemniaki. W tym temacie nic, a nic nie pomogę. Zajrzyj do "kosmetycznego" podforum.
Dziekuje serdecznie za odpowiedz, chcialam zapytac czy ten kremik Bandi chociaz w jakms minimalnym stopniu zachamowal ten zalewajacy twarz rumieniec (ja czesto sie czerwienie wlasnie w stresie itp. sytuacjach) z kosmetykow do cery naczykowej uzywalam bielende krem kasztanowy i niestety skora mnie po nim piekla a rumience byly jeszcze wieksze dlatego postanowilam odstawic ten krem nie wiem czy dobrze zrobilam bo byc moze mial tak dzialac? (chyba nie dodalam ze mam b. wrazliwa cere jestem alergiczka tak wiec moje grono kosmetykow sie zmniejsza )
Kurcze dziewczyny nie wiem co zrobic to czerwienienie sie twrazy mnie wkurza;/ (gdzies czytalam ze to moze byc objaw tradzika (pojawiania sie)) ajajja
martyna_144 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując