2009-07-09, 16:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dune
Świetny wątek!
Dune uwielbiam, odkąd SuperPharm zrobił na niego promocję, byłam tak ciekawa, że musiałam podjechać i go poznać. Jedne z najlepszych perfum, jakie znam.
Poznałam go zimą, niesamowicie na mnie leżał (i leży do dziś ). Na dworzu mroźno, na moim nadgarstku ciepło, pełnia lata, niesamowite zioła, cyprys (ale tylko odrobina).
Szalenie kobiecy. Trudny do sklasyfikowania - chyba dlatego taki cudowny. Nie umiałabym powiedzieć, kiedy jest najlepsza pora na niego, wg mnie nadaje się i na dzień i na wieczór, do jeansów i t-shirtu i do eleganckiej kreacji. Po prostu zawsze - nawet pora roku jest obojętna, latem podkreślą ciepło, zimą ogrzeją.
Pierwsze, co przychodzi mi na myśl po psiknięciu, to ciepły kraj, piasek, suchy wiatr, a gdzieś w oddali falująca woda. Błogo mi 
Bardzo "mój zapach", czuję się w nim idealnie. Trwałość niesamowita, uwielbiam Dune w każdej fazie "rozkwitu".
Jak na razie dorobiłam się tylko miniaturki 5ml, ale kocham ten zapach i marzę o dużym flakonie (choć 100ml przeraża mnie wielkością ). Jest prześliczny, wiernie oddaje charakter perfum
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
|
|
|