Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-09, 16:28   #1036
zancia03
Rozeznanie

Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III

Śnieżytko nr masz już w pw Zazdroszczę Ci Twoich Aniołków i cieszy mnie to, że są takie grzeczne I gratuluje ciągłego spadku wagi. Chciałam jeszcze napomknąć że, bardzo ładna z Ciebie kobieta i wcale nie widać tych kilogramów (widziałam zdj na NK)

Doridee cudowny avatarek

Moje dziecko miało dziś "wypadek" obił sobie przednią górną jedynkę o umywalkę Wchądząc na stopień obunęła mu się noga Zobaczyłam to po czasie bo najpierw zajęlam się pękniętymi ustami i krwotokiem, nawet poważnie to wygladało. A jak kładłam go spać w południe to zauważyłam uszczerbek na zębie Chba pójdziemy poradzić się dentystki czy trzeba coś z tym robić czy po prostu zostawić.

Dzięki wszystkim za życznie

Monka a my chyba wybierzemy w przedszkolu 3 albo 4 dni 2 są w tych 12,5 godzinach od państwai dwa dopłacimy. Tak zaznaczyliśmy w formulażu, terazczekamy na następny bo jak dzwonili to mówili że wyslą. Więc my pewnie będziemy musieli się tu przebadać, zreszto innego wyjścia nie ma. Raczej niepoddałabym odrobaczaniu Oskara bez badań. A po wakacjach w piasku, zabawch z pieskami i kotkami, nocnym zgrzytaniem zębów i kaszlem bez przyczyny chyba będziemy musieli się odrobaczyć
Narazie pracy nie szukam, z agencji też się nie wyrejstrowałam, choć szczerze to taka praca właśnie znaleźiona przez a. już mnie nie cieszy. Jak coś mi znajdą to pójdę ale zaczynam szukać na własną rękę.

Edytowane przez zancia03
Czas edycji: 2009-07-09 o 16:41
zancia03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując