Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzające się seksoholiczki :D -część II !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-09, 18:18   #63
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20
Dot.: Odchudzające się seksoholiczki:d -część II !

Cytat:
Napisane przez mona2007 Pokaż wiadomość
organizujemy wypad 3 przyjacióły wsiadają do autka i jadą do niemiec zrobic naszemu kumplowi niespodzianke, bo ma urodziny i od dawna nas ciągnie do siebie. więć jutro wyjeżdzamy , wieczorem zachaczmy balety w niemczech na drugi dzień imprezka urodzinowa, no i w niedziele powrót.mam nadzieje ze bedziemy się świetnie bawić.
Eno kurcze to zazdroszczę Miłych baletów i wracaj do nas szybko

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez tess27 Pokaż wiadomość
no hej kobitki na nowym watku-Blondi masz u mnie oscara za tytuł-rewela
moja wage chyba szlak trafil-albo baterie w niej-wazylam sie u cioci na wadze ktora razem z moja byla kopowana i ustawiana-wtedy tyle samo pokazywalo-dzis jest 82.3kg.prosze zapisz a jutro zobacze jak na mojej bedzie bo dzis po baterie nie doszlam.obiad-2ziemniaki,tone burakow i 100gfiletu z kuraka.co do stanikow to masakra ja mam tak miedzy F a G ale idealnego niemam.teraz przy diecie to juz wcale bo piers taka sama o obwod mniejszy i tak jak tobie malinko w sklepie albo za male albo namioty od babci pokazuja.czyli na tamten watek nie wchodzimy wogole mam rozumiec?
mona-spokojnej drogi ale imprezy zaje..fajnej!
Hyhy dziekuję, cieszę się że wam sie podoba
No zaraz zapiszę
Piękny obiadek
Tak tamten jest już zamknięty przez moderatora bo pisałam do niego także tam już nie napiszesz
Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Zaczepiam Was jest tu kto ?
A ti ti ti
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora