2009-07-09, 18:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzające się seksoholiczki:d -część II !
Cytat:
Napisane przez mona2007
organizujemy wypad 3 przyjacióły wsiadają do autka i jadą do niemiec zrobic naszemu kumplowi niespodzianke, bo ma urodziny i od dawna nas ciągnie do siebie. więć jutro wyjeżdzamy , wieczorem zachaczmy balety w niemczech na drugi dzień imprezka urodzinowa, no i w niedziele powrót.mam nadzieje ze bedziemy się świetnie bawić.
|
Eno kurcze to zazdroszczę Miłych baletów i wracaj do nas szybko
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------
Cytat:
Napisane przez tess27
no hej kobitki na nowym watku-Blondi masz u mnie oscara za tytuł-rewela
moja wage chyba szlak trafil-albo baterie w niej-wazylam sie u cioci na wadze ktora razem z moja byla kopowana i ustawiana-wtedy tyle samo pokazywalo-dzis jest 82.3kg.prosze zapisz a jutro zobacze jak na mojej bedzie bo dzis po baterie nie doszlam.obiad-2ziemniaki,tone burakow i 100gfiletu z kuraka.co do stanikow to masakra ja mam tak miedzy F a G ale idealnego niemam.teraz przy diecie to juz wcale bo piers taka sama o obwod mniejszy i tak jak tobie malinko w sklepie albo za male albo namioty od babci pokazuja.czyli na tamten watek nie wchodzimy wogole mam rozumiec?
mona-spokojnej drogi ale imprezy zaje..fajnej!
|
Hyhy dziekuję, cieszę się że wam sie podoba
No zaraz zapiszę
Piękny obiadek
Tak tamten jest już zamknięty przez moderatora bo pisałam do niego także tam już nie napiszesz
Cytat:
Napisane przez moniczorek
Zaczepiam Was  jest tu kto ? 
|
A ti ti ti
|
|
|