Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-09, 22:09   #1038
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III

Żancia biedny Oskarek, no co za pech Wyobraź sobie, że wczoraj Aluśka też przygrzmociła buzią o kafelki... Na holu, Andrzej otwierał drzwi a ta się kręciła, w pewnym momencie straciła równowagę i zaryła buzią o podłogę, też rozcięła wargę, krew sie polała.. Pierwsze na co patrzyłam to zęby, ale na szczęście nic sie nie stało, uff. Marysia Iwonki też kiedys nadkruszyła ząbek, nie pamiętam czy reperowali, na pewno musi go obejrzeć stomatolog Buziak dla niego
Co do pampków to nosi też w dzień czy tylko w nocy?? Nieuzasadniony kaszel i zgrzytanie zębami na pewno by mnie zaniepokoiło Tylko trzeba wziąć poprawkę na to, ze jestem przewrażliwiona Popytaj o aparat Mora albo Imedis, może ktoś robi takie badania, myślę że warto Na pewno bardziej niż badać kał

Monka masz rację z tą emeryturą Jeżeli babcia marzy o opiekowaniu sie wnukami to super, ale często jest tak że chce sobie dorobić niekoniecznie niańcząc wnuki. Niedaleko szukać - babcia Kamilki. Zajmowała sie nią do drugiego roku (to i tak dużo zważywszy na teperament tej małej osóbki ), ale później dostała propozycję pracy w Niemczech i ja podjęła. Jeździ na 3 miesiące, potem przyjeżdża tu na troche i znowu tam na 3 miesiące, widać że jej to służy, dobrze zarabia, rozerwie się A Kamilka ma nianię

Śnieżynko ja tez zazdroszczę Ci Twoich Aniołków Torcik faktycznie Olivcia miała pierwszorzędny Rób fotki, rób Sobie też I ciagle czekam na makijaże

Edycia sporo koleś chciał za dom.. chociaż my za nasze niecałe 70m kw. w surowym stanie zapłaciliśmy 320 tyś.
To już za tydzień Zosia ma urodzinki?? Jak ten czas leci Aluni tort na pewno zrobi standardowo babcia, rzadko kiedy Ala wcina coś z większym apetytem

Cieszę się, ze avatarek sie podoba Zmobilizowana przez Śnieżynkę wytargałam dziś na dwór aparat. Efekt? Mnóstwo zdjęć w albumie Aaa, nie pamiętam czy pokazywałam Wam nasz hol (klatkę schodową)? Chyba nie, a jest fajny, Ala w brzydka pogodę śmiga sobie dookoła ławeczek na rowerze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Hol1.jpg (66,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Hol2.jpg (73,8 KB, 18 załadowań)