2009-07-09, 22:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Hello
Bylam juz w lozku, ale spac nie moge to zeszlam na dol... 
Zancia dzieki za numer, dzisiaj powysylalam kilka maili do roznych pensjonatow i jak dostane odpowiedzi to bede wiedziala czy dzwonic pod ten numer czy nie Kurde z tym zebem to naprawde nieszczescie... brrrr
Monka a ja Ciebie jeszcze dluzej nie widzialam hehe od Twojego Slubu wiec wklejaj fotki Krakow chcemy zwiedzac, mimo, ze juz tam bylismy :P ale planujemy jeszcze Ojcow, Oswiecim, Wadowice, Wieliczke...  A co jak szalec to szalec
Doridee piekny ten hol, bardzo mi sie podoba, pomyslowo wykonany. Zauwazylam na fotkach, ze Andrzej ma tatuaz hehe Wieeeeelki  Ty tez masz jakis ???
Odnosnie makijazy... dzisiaj mialam sasiadke na paznokciach i pytala czy nie pomalowalabym jej do Slubu :O Zgodzilam sie, ale jest jeden wielki problem. Ona ma strasznie tak jakby sine oczy. Blada jest jak trup i te podkowy, Matko kochana jak to zatuszowac ??????
Jak wroce z Polski to powklejam kilka makijazy 
Odnosnie moich fotek Wkleje jak osiagne swoj cel Monka masz racje mysle, ze na 65 kg nie przestane Teraz mysle o 63 kg  Kurka wodna odchudzam sie juz 7 miesiecy Ale spadlo prawie 20 kg !!! Nie powiem, bo zadowolona juz jestem, ale to jeszcze nie to o czym marze Obecnie nie wiem ile mam, bo waze sie w kazdy poniedzialek, ale po cichu licze, ze mam juz 6 z przodu
Kurcze, ja sie nigdy nie cieszylam na wyjazd do Polski tak jak teraz 
Nasz tort kosztowal 25 €uwazam, ze to nie duzo na te zarobki. Tylko nie wiem czy zauwazylyscie one co roku sa IDENTYCZNE !! Dlatego tam nie bede wiecej zamawiac, albo poprosze o jakis inny Wszystkim smakowal, ja nie jadlam Nie moge :P
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------
Iwona widze Cie !! Pisz co u Ciebie i to szybko
|
|
|