Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia? Cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-10, 08:33   #36
aliś
Zadomowienie

Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I

Cytat:
Napisane przez piratte Pokaż wiadomość
Mi za to przy robieniu serum od razu po dodaniu alkoholu zgęstniało i długo nie chciało przejść w płynną konsystencję, ale w koncu się udało... A nie miałyście problemu z dodawaniem wit. E? Jak ją przekłułam raz, to nic nie wyleciało, w końcu po kilkunastu nakłuciach spadły ze 3 kropelki a reszta została mi na palcach
Ja dodałam troszkę.Bałam się zapchania i dałam też chya z 3 krople, z obawy, że jej brak może cos popsuć
Ale po uzyciu rano, po południu miałam 2 nowe krostki i nie wiem dlaczego.

Cytat:
Napisane przez Shee'naz Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiem Wam, ze mialam niedawno krotki okres podłamania - wydawało mi sie, ze biochemia nic a nic na mnie nie działa....
Ale teraz jest cudownie
Dowod, ze potrzeba cierpliwosci.
Juz od dluzszego czasu stosuje do mycia twarzy dzieciecy żel, do nawilzania prosty w skladzie Humektan, oprocz tego od 3ech tygodni żel HA, flavo C i tonik BHA...
Aktualnie moja cera jest czyściutka, odżywiona, przebarwienia znikaja
Ewentualne przedokresowe niespodzianki nie sa liczne i łatwo daja sie zwalczyc pasta cynkowa .
Ciekawam dalszych efektow, moze uda mi sie kiedys całkowicie pozbyc przebarwien po dawnych niespodziankach
------------------
Jeszcze mam pytanie odnośnie toniku BHA 2%. Oczywiscie, ze stosuje przy uzywaniu go fotostabilny filtr 50... Ale ktoś mnie nastraszyl, ze mimo to uzywanie w lato nie jest bezpieczne.... Odstawić? Byłoby szkoda bo cera mi sie po nim poprawiła....
Ja zaczęłam używać, choc miałam poczekać. Skończył mi się AD, i nie chcę kupować nowego,będę uzywać co 2-3 dzień na noc.
Na mnie też biochemia nie dizała. Babram się z nią z przerwami od ponad roku. Z kwasam z BU, Mazideł, aptecznymi, z filtrami itd, a nadal wyskakuja mi gule (czasem), wypryski, masa zaskórników, mam przebarwienia. Wczoraj mama zapytała mnie po co mi to właściwie, te ciągłe kwasy, filtry, mazidła, tylko niszczę sobie cerę, jestem biała jak sciana itd. i powiedzialam, by pozbyć się wyprysków i przebarwień, to sie tylko zaśmiała. Bo plamy i krosty mam nadal, tylko bardziej widoczne, bo na białej skórze

aliś jest offline Zgłoś do moderatora