2009-07-10, 10:45
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Praca jako au-pair
Mycha, ja mojego polrocznego okresu studiow nie wspominam jakos niesamowicie, ciesze sie, ze bedzie zmiana, nowe studia i nowe srodowisko po tym roku.
Malpka, mamy wspolczesny, ale nigdy sie nie moge za niego zabrac. I bron Boze do EDS-u! Chodzilam dwa razy przez pol roku na zajecia z nowoczesnego, pieniadze wyrzucone w bloto. Na sali jest mnostwo osob, zeby isc o poziom dalej musisz jezdzic na obozy, choc ludzie i tak zostaja w swoich grupach i niby sa robione grupy poobozowe, ale z tego co widze, to moja kolezanka caly czas siedzi w tej samej grupie. Jesli chodzi o warsztaty, to fajnych maja choreografow i warto, ale na takie regularne zajecia to nie polecam. Bylam dwa razy i za kazdym razem bylam niezadowolona. Chyba zreszta kazda grupa uczy sie tego samego ukladu, bo dwa razy widzialam ten sam uklad o dwoch roznych grup, miedzy ktorymi byly dwa lata roznicy bodajze od ich utworzenia, wiec nie nie nie! Wyciaganie kasy i nic wiecej.
Kacha, teraz przynajmniej sie uwolnilas, bedziesz mogla odetchnac od nowa i ulozysz sobie od nowa zycie! Jesli sama zdecydowalas, to na pewno wyjdzie Ci to na lepsze!
|
|
|