Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największy wstyd i siara w Twoim życiu...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-10, 12:21   #3
sine.ira
BAN stały

Dot.: Największy wstyd i siara w Twoim życiu...

Cytat:
Napisane przez Ruminacja Pokaż wiadomość
Dzisiejsza akcja zmotywowała mnie do założenia tego wątku. Myślałam, że się ze wstydu spalę. Ale do rzeczy

Jakiś czas temu zrobiłam sobie tatuaż. Wszystko ok, ale koleś mi powiedział, że mam na poprawkę przyjść, jakieś tam dodatkowe wypełnienia czy coś. Ok. Poszłam dziś, korzystając z tego, że mam mnóstwo wolnego czasu. Aha, tatuaż jest na biodrze
Przyszłam do domu obolała, z tą folią na biodrze; gość mi powiedział, że mam chodzić w luźnych spodniach, żeby nic mi tam nie zahaczało. Ok. Nikogo w domu nie było, więc najpierw łaziłam całkiem goła, a potem ubrałam taką krótką starą sukienkę. Bez majtek, rzecz jasna. Zaczęłam sprzątać, nudziło mi się, no to zaczęłam zamiatać. W pewnym momencie przyszła moja siostra z przyszłym mężem (za 2 tyg ślub) więc ja bez skrępowania zamiatam dalej, schyliłam się ze zmiotką zapominając o tym, że jestem bez majtek. Widziałam, że jakieś dziwne poruszenie się zrobiło wśród siostry i jej M., ale nic nie mówili, a ja nie skumałam o co chodzi. A ja - taka nieogolona i w ogóle! No to oni tacy... "yyy to my już pójdziemy" i się szybko zmyli. A ja "ok, narazie". Poszłam się wysikać i wtedy do mnie dotarło co się stało
Nie wiem jak ja im się teraz w oczy spojrzę
Czad
Ja kiedyś (jakieś 5, 6 lat temu więc już byłam dorosłą kobitką) myślałam, że przelecę niezauważona na golasa ze swojego pokoju do łazienki (jakieś 40 cm ), ale niestety ojciec akurat wszedł do domu ze swoim kolegą Też myślałam wtedy, że umrę ze wstydu ale przeżyłam i teraz sama się z tego śmieję.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując