Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michaelowa Nibylandia II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-10, 11:58   #16
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: Michaelowa Nibylandia II

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Cytat:
Cytat:
Napisane przez TmargoT
to śmieszne co wam powiem,ale tak jest.
mója mama ma niebieskie oczy,a mój tata ma zielone.ja mam piwno brązowe (jasny brąz).
kiedy chodziłam w ciąży,bardzo chciałam mieć syna o czarnych oczach.
ojciec mojego syna ma niebieskie oczy,a mój syn ma tak czarne źrenice,że okulistka musiała świecić mu w oczy latarką,żeby zobaczyć źrenice.kiedy syn się urodził nie mogłam się nim nacieszyć i zawsze widziałam w tych oczach,coś czego nie powinnam.
dziś patrze na niego i wiem,że czyjeś oczy śmieją się do mnie

co do wspomnień.
majkela pamiętam już z lat 86.przed nim kochałam się w modern talking,jednak to była szczenięca miłość.
w 86 miałam już 13 lat,więc rozumiałam dużo więcej i chciałam więcej.moja fascynacja M-J trwa do dzis o czym wiedzą najbliźsi.
pamiętam,jak mój brat często śmiał się ze mnie (chodziłam do liceum medycznego),że jestesm siostra przełożona przez majkela jacksona.
później moim światem zawładną syn i na jakiś czas straciłam moją uwage majkiem.być może jego życie osobiste i kolejne żony wzbudzały we mnie zazdrość,ale zawsze miał pierwszeństwo w moim życiu.
czemu nie byłam na jego koncercie w polsce?to bardzo osobiste,ale miałam w tym czasie mnustwo problemów z rozwodem i malutkim dzieckiem,więc nie było możliwości.
smuciąłm się bardzo,ale czasem sa wyższe priorytety.
w latach młodości był moim idolem i guru,a dziś została pustka po pierwszej miłości mojego życia

Margo, masz pieknego syna
dziękuje.
mama zawsze się pytała w kogo się tak zapatrzyłam,ze moje dziecię wyglada inaczej niż reszta rodziny.tylko ja znam moją tajemnice
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora