Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie radze sobie..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-11, 09:53   #4
besio
Wtajemniczenie

Dot.: Nie radze sobie..

Uważam że masz dobry pomysł z tym psychologiem, sama sobie z tym nie poradzisz. Psycholog zna się na takich rzeczach...może dzięki temu spojrzysz na pewne rzeczy inaczej. Co do nadwagi...to powiem Ci, że ja jestem szczupła, a co za tym idzie powinnam być cudownie zadowolona. Nie jestem, bo ciągle ludzie wyzywają takich ludzi od wieszaków, anorektyczek itp.... Pomimo, że ja mam szybką przemianę materii tylko... to to boli. Ale jakoś sobie z tym radzę...więc schudnięcie nie zmieni tego jak siebie postrzegasz. zacznij wierzyć w to, że jesteś piękna i cudowna. Powtarzaj to sobie codziennie..... wypisz na kartce rzeczy które w sobie lubisz...na pewno jest ich mnóstwo....może pięknie się uśmiechasz...może twoje oczy są śliczne...nie patrz na siebie przez pryzmat tego czego w sobie nie lubisz tylko tego co lubisz. Zmień fryzurę zrób coś tylko dla siebie poczujesz się jak nowo narodzona. Nie dawaj pesymistycznym myślom rządzić twoją osobą! Każdy człowiek jest wyjątkowy nie zapominaj o tym!
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
besio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując