2009-07-11, 17:22
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klub Gymnasion Kto chodzi?
Cytat:
Napisane przez Maria221
Ja chodzę 3x do Gimnasionu do Gdyni centrum Witawa i tu jest super, taka atmosfera miła, w ogóle wystój jakoś tak sprzyja ćwiczeniom. Byłam na zajęciach Fit Ball - babeczka super, taka integrująca grupę, uśmiechnięta  .
Raz chodzę też na zajęcia w Gdańsku Centrum Galeria Bałtycka i tu mi się nie podoba  . Brakuje mi i tej atmosfery, sala tylko jedna, nienajcieplejsza, dodajmy, pani prowadząca też średnia. Zero uśmiechu, taki automat.
|
He he, szkoda, że do Witawy mam tak dalko ja chodzę do Madisona.
Cytat:
Napisane przez Maria221
No niestety z tymi klubami fitness jest tak raczej średnio w Trójmieście  . Ja płacę 119 zł za karnet studencki, ale mogę chodzić tylko do 16:00, potem ten karnet traci ważność, a oczywiście większość zajeć jest ok. 17:00. Tak z rana to zajęcia są na np. 9:00 i tylko jedne dziennie, oprócz sobót. Potem od tej 10 czy 11 nie ma nic do 16  , ewentualnie siłownia. Normalny karnet, obejmujący wszystkie zajęcia od rana do wieczora kosztuje 169 zł, dla mnie to b. dużo  .
|
Ja płacę za normalny 129, ale mam umowę od dobrych paru lat. Z tego co się zorientowałam, w niższej cenie nic lepszego w równi dobrej dla mnie lokalizacji nie znajdę masz rację bieda u nas jest jest z tymi klubami 
A swoją drogą, spróbuj może pochodzić czasem na siłownię jak Ci zajęcia nie pasują? zaleta jest, że nie musisz sę dostosowywać do harmonogramu
|
|
|