Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klub Gymnasion Kto chodzi?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-11, 17:22   #6
mara30
Zadomowienie

Dot.: Klub Gymnasion Kto chodzi?

Cytat:
Napisane przez Maria221 Pokaż wiadomość
Ja chodzę 3x do Gimnasionu do Gdyni centrum Witawa i tu jest super, taka atmosfera miła, w ogóle wystój jakoś tak sprzyja ćwiczeniom. Byłam na zajęciach Fit Ball - babeczka super, taka integrująca grupę, uśmiechnięta.

Raz chodzę też na zajęcia w Gdańsku Centrum Galeria Bałtycka i tu mi się nie podoba. Brakuje mi i tej atmosfery, sala tylko jedna, nienajcieplejsza, dodajmy, pani prowadząca też średnia. Zero uśmiechu, taki automat.
He he, szkoda, że do Witawy mam tak dalko ja chodzę do Madisona.

Cytat:
Napisane przez Maria221 Pokaż wiadomość
No niestety z tymi klubami fitness jest tak raczej średnio w Trójmieście. Ja płacę 119 zł za karnet studencki, ale mogę chodzić tylko do 16:00, potem ten karnet traci ważność, a oczywiście większość zajeć jest ok. 17:00. Tak z rana to zajęcia są na np. 9:00 i tylko jedne dziennie, oprócz sobót. Potem od tej 10 czy 11 nie ma nic do 16, ewentualnie siłownia. Normalny karnet, obejmujący wszystkie zajęcia od rana do wieczora kosztuje 169 zł, dla mnie to b. dużo.
Ja płacę za normalny 129, ale mam umowę od dobrych paru lat. Z tego co się zorientowałam, w niższej cenie nic lepszego w równi dobrej dla mnie lokalizacji nie znajdę masz rację bieda u nas jest jest z tymi klubami
A swoją drogą, spróbuj może pochodzić czasem na siłownię jak Ci zajęcia nie pasują? zaleta jest, że nie musisz sę dostosowywać do harmonogramu
mara30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując