Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-11, 19:00   #2103
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A to się łączy? Bo Ja w tym miesiącu będę miała kartę na 5%, więc jak jest zniżka 10% na obrączki, tzn. że dostanę 15% zniżki? Fajnie by było A Ty będziesz miała 10% za własne zakupy 5 tys. w pół roku? Zamień się na szkatułkę Wiem, że Wasze obrączki będą drogie, ale skoro i tak piszesz, że już nie długo powinnaś dobić do 10%, to Ja chcę Twoją szkatułkę
cos Ty, w życiu w pół roku, kartę wyrobiłam dopiero po studniówce jaki mi rodzice biżuterię kupili, że mogłam dzięi temu wyrobić. Nie kupuję za dużo bi zueterii, bo nie lubię mieć dużo, ale jak już kupuję to porządną, więc jak cenisz jakość a nei ilość to warto się ze mną wymienić

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jeszcze musimy sobie gdzies skoczyc wykupic ubezpieczenie podroznicze/turystyczne. macie do polecanie jakies niedrogie?
my mamy ubezpieczenie do karty kredytowej Aquarius w Multibanku do tej czarnej i jeszcze chyba jak jedna osoba z nami podróżuje to tez je ma. A ja mam euro 26 world za 90 zł i mam sporty ekstremalne na cały świat i jest spoko też polecam.

Cytat:
a jeszcze mam takie pytanie - jest sens do Chorwacji wyrobic w NFZ ta karte EKUZ?? bo gdzies slyszal, ze jak sie ja tam u lekarza pokaze to duzo upraszcza... no ale przeciez Chorwacja nie jest krajem czlonkowskim Unii, wiec ta karta tam chyba nie obowiazuje
nigdy tego nie wyrabiam, bo polegam na ubezpieczeniu.

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Ma może któraś z was karte EURO26???
ja mam. Tylko trzeba być studentem a nie wiem czy Ty przypadkiem nie skończyłaś już studiów

Cytat:
moja siostra miala a TZ mial ISIC z AZSu ale nawet nie korzystal

a wiesz co Angluka... tak zapytalas o ta karte i teraz mi przyszlo do glowy, ze moze zamiast placic po 50 zl ubezpieczenia na 2 tygodnie w Chorwacji to sobie moze poprostu wyrobimy po karcie Euro 26 World (z ubezpieczeniem podroznicznym) i by nas to wyszlo 75 zl od osoby a byloby ubezpieczenie na caly rok - w sumie dosc czesto wyjezdzamy, wiec by sie przydalo dzieki za pomysl
miała ISIC z AZSu i to jest własciwie to samo co euro 26. Ja mam właśnie to euro 26 o którym piszesz.

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
a ja musze iśc sobie przed urlopem do kosmetyczki na brwi i manicure i moze skusze sie na pediucre tylko nie wiem czy to wytrzymam bo mam straszne gilgotki
Była moze któras z Was na pedicure?
byłam, siadasz sobie wkładasz stópki do miseczki z woda i kwiatkami a po chwili pani taki pilnikiem Ci robi pedicure, później maluje paznokcie, smaruje kremem i nara. Jak masz zadbane stópki to się nie opłaca, bo nic innego niż sama sobie zrobisz pani Ci nie zrobi. Dlatego ja jak już się skusze to dopiero przed ślubem ale jak masz wolną kasę i przed wakacjami chcesz mieć spokój to warto chyba

Tż robi kolację to ja na chwilę weszłam do WasAle już spadam, bo idziemy sobieNIe pada ale jest chłodno i dajemy na kajaczku