Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-12, 21:01   #2783
nurazuki
Zadomowienie

Dot.: BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
chcialam sama sobie zrobic wlosy,ale wole nie eksperymentowac bo niewiem czym i jak,jak juz mam te blon wlosy robione u fryzjera od lat to tak juz pewnie pozostanie bo samemu ciezko,raz probowalam sama zrobic odrosty to wyszly pomaranczowe plamy,uratowano mnie u fryzjera,teraz po par u latach od tego zdarzenia znowu mnie naszlo na samodzielne zrobienie ale to nie takie proste,bo odrost mam dosc ciemny a siana miec nieche zamiast wlosow,takze nie bede kombinowac sama,zazdrosze osobom, ktore same sobie robia blond z ladnym efektem koncowym
spróbuj rozjasniacza w saszetkach z alfaparfu jest naprawdę dobry do tego woda 12% (troche zniszczy włosy ale nie bedzie pomarańczu ) tylko nie nakładaj na juz rozjasnione włosy bo moga sie popalic.

Dziewczyny jak chcecie miec blond bez zołtego odcienia to proponuje rozjasniacz contra z Lechera ze specjalna woda 10,5% odrazu wytraca żóły odcien, a do niwelowania zółtego odcienia na włosach juz rozjasniony szampon PRO-S z Cariny- daje bardzo ładny srebrny odcien

Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera
nurazuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując