Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-13, 10:54   #4188
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Oł. Powiem Ci, że w rachelowym oślim uporze przeczytałam wszystkie cztery części 'sagi', obejrzałam film - i na żadnym z dziełek pani Meyer nie zostawiłam suchej nitki... Bo o ile pierwszy tom jeszcze jakoś uszedł, to każdy następny pisany był jeszcze bardziej rozwlekle [klasyczne lanie wody] i coraz bardziej - na siłę. Ostatni to była tortura, prawdziwa grafomańska tortura. Po przeczytaniu całości byłam z siebie jeszcze bardziej dumna, niż po skończeniu 'Ulissesa'...]
Przyznam się bez bicia - przeczytałam trzy częsci. Czwarta, w formie ebooka, tkwi na komputerze i chyba musiałabym być w jeszcze gorszym nastroju niż dziś, zeby siędo tego badziewnego grafomaństwa dobrowolnie dotknać. Film mnie, szczęśliwie, ominął.

( inie, zebym kogokolwiek zniechęcała - kwestia gustu. Ale wampiry wolę w wydani Anne Rice, a i te mnie już czasami nudzą)

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Ale piekne kiciaki
Tereskowe futra przepiękne

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
a w Warszawie zapowiada się ładny i sloneczny dzień zresztą prognozy na cały tydzień też są całkiem całkiem
Rano było ładnie, chociaż chłodno, przez okno widze, ze się chmurzy - może i dobrze, nie będzie mi zal w biurze siedzieć.

W biegu zauważyłam piekną niebieska spódnice Tymeny i śliczne jesienne botki Mirry - gratuluję a jak poczytam rakiem na spokojnie to pogratuluję wszystkim, których pominełam.