Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Galerie artystyczne w internecie cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-13, 10:26   #1411
falling in love
Zadomowienie

GG do falling in love
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II

Cytat:
Napisane przez smoczek Pokaż wiadomość
Mnie właśnie wkurza to w Pace, że nie mogę odznaczyć zamów podobne i muszę pisać co chwila do klientów, że nie mam materiałów/nie powtórzę, bo to unikat/nie chce mi się (no dobra, tak nie piszę )/nie opłaca mi się powtarzać w takiej cenie, bo dawałam za niskie/whatever. Kiedyś wydawało mi się, że była taka opcja w Pace, że można było odznaczyć ZP, ale teraz tego nie widzę. Może mi się śniło. No i całkowicie fatalne jest to, że cena zostaje. Jak zaczynałam robić w AC to nasprzedawałam w Pace różnych rzeczy w cenach takich, że ręce mi dziś opadają. No i piszą ludzie, że oni by chcieli, a ja, że nie w takiej cenie, no to oni często (choć niektórym to zwisa), że aha, ale ja więcej kasy nie mam, no i klient i ja tracimy czas. ......................... ......................... ......................... ............. Więc jeśli AN ma taka opcję to fantastyczna sprawa.
Ja w sumie nigdy nie zaznaczam opcji 'zamów podobne' - za dużo czasem wkładam materiałów różnego pochodzenia do jednego biżuta, - i nie za bardzo opłaca mi sie zciągać z trzech miejsc materiały do jednego wisiorka... Niektórzy pytają czy da się zrobić coś podobnego przez wiadomości prywatne. I jeśli się da... to robię...

a co do widoczności cen przedmiotów sprzedanych - od niedawna ArsNeo je ukryło , co chyba nie tylko mnie cieszy - bo debiutujac w galerii większość daje niższe ceny...a przecież i ten bum podwyżkowy cen srebra niedawno przeszedł, niektórzy założyli DG i maja większe koszty, no i chyba w miarę czasu twórcy są chyba dokładniejsi - lepsi - cenią swoją pracę bardziej -
Naprawdę super że tych sprzedanych już nie widać - bo przynajmniej nie muszę się klientom tłumaczyć - czemu aż tyle drożej niż poprzednio
falling in love jest offline Zgłoś do moderatora