|
Dot.: Studniówkowy powrót
to fakt teraz idac ulica w pracy czy w szkole pelno jest dziwczat,kobiet ktore sa "przeladowane" ze sie tak wyraze calym swoim imagem.znam wiele dziewczat w moim wieku i mlodszych ktore na codzien prefruja dosc wyrazna forme makijazu co bardzo mi sie nie podoba uwazam ze wiele z nich wygladalaoby lepiej z delikatnym podkresajacym naturalny wyglad(mam tu na mysli makijaz typu podklad pomalowane rzeski tak jak ja na codzien )gdyz niekiedy ujmuja swojej urodzie zbyt wyrazistym make upem.
co do stuniowki to musze ci powiedziec ze moja kolezeanka przybyla na nia bez jakiegokolwieka makijazu miala jedynie ladnie uloozone wlosy i skromna kiecke a mimo to(jak niektozy powiadaja)wygladala przepieknie(jak bedemiala juz zdjecia to wam pokaze)a gdy spytala sie jej osoby towarzyszacej jak jej sie podoba nasza emilia odparl ze jest sliczna a to co u sie najbardziej w niej podoba to naturalnosc chyba nic dodac nic ujac
jeszcze raz dziekuje za to ze tak ladna kreslilas moj wyglad jest mi bardzomilo bo w szkole wciaz slysze od osobo z ktorymi siedze we wspolej lawce o innych dziewczynach ktore ladnie wygladaly a nie o sobie. fakt faktem ze z innymi rozmawaiajac uslyszlalam kilka milych slow al nie az takich ktore ty mi powiedzialas
oczywiscie slyszlalam wiele komplementow od osob mi biskich bo bardzo im sie podobalo ale obiektywna opienie jednak bardziej bierzez sie do serca gdyz jest bardziej wiarygodna
a moze masz jakies zdjatka ze swojej studniowki?wiem ze to bylo pare ladnych lat temu gdyzm mam brata w Twoim wieku i pamietam ze jak on mial swoja to ja jeszcze bylam bardzo mlodziutka Ale mozesz je smaialo nam pokazac
Czas edycji: 2006-02-17 o 12:47
Powód: musialam cos dopisac:)
|