2009-07-14, 11:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 5Kg mniej w miesiąc
Heej!
Cytat:
Napisane przez uczuciowa
Olllllciaa a widzisz jakieś efekty dzięki bieganiu ?
|
Bieganie, podobnie jak szybk marsz, to sa cwiczenia kardio - pomagają w odchudzaniu. Moja kolezanka biegała przez ostatnie pare miesiecy i na seriomiała taki brzuch, ze wow
Cytat:
Napisane przez Olllllciaa
Zjedz lepiej owsianke bo te płatki fitness ^fitness^ to są tylko z nazwy ;/ Tak naprawde mają bardzooooo dużo cukru więc je odradzam
A co do mleka nie poij tego 0% ono nie ma żadnych wartości odzywczych najlepsze będzie to 2% 
|
Zgadzam sie w 100% To 0% to juz lepiej sama wode A odrobina tłuszczu jeszcze nikomu nie zaszkodzła. Ja np. lubie owsianke na wodzie No ale nie kazdy tam ma. Płatki fitness to sam cukier ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Oczywiście, że widze  Bieganie jest najlepsze w walce ze zbędnymi kg  np. nigdy bym nie założyła krótkich spodenek (mam grube nogi) ale dzisiaj byłam w sklepie przymierzyłam i kupiłam! Nogi mi znacznie wyszczuplały i teraz wyglądam ładnie  Mam zamiar biegać dalej! 
|
Dobra motywacja równiez dla mnie, bo sie zabieram za bieganie soon. Tyle tylko, ze nigdy za tym nie przepadałam. Rolki są tez dobre 
Cytat:
Napisane przez supermanka
Jeszcze się pochwalę, bo byłam na rolkach  10 km !
|
Zazdroszcze Ja nie mam ostatnio czasu w weekendy Ale jak juz wszystko sobie w zyciu poukładam to jakos mam nadzieje lepeij bedzie z czasem...
Cytat:
Napisane przez 0pepitka0
przyłączam się! ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mam 172 cm i 59 kg. od 5 dni jem ok. 1 000 kcal dziennie.
|
1000 to mało To głodówka w sumie jest... Poczytaj o zasadch odzwywiania moze. Tylko po to, zeby jojo nie miec potem.
Cytat:
Napisane przez asvr
Hej!
ja tez chce schudnac o jakies 5 kg. Wlasciwie to o jeden rozmiar a to gdzies tak wyjdzie z 5 kg. Jak myslicie jakie slodkosci są najmniej zle? Ja po prostu musze codziennie cos zjesc slodkiego bo zwariuje :P

|
Suszone owoce? Rodzynki, morele, daktyle - ale tez nie za duzo. No i jeszcze podobno Snickers ma niski IG 
Cytat:
Napisane przez niezabardzo
to ja też się przyłączam Dziewczynki 
wzrost - 160
waga - 56
chciałabym 50, a nawet troszkę mniej... przytyłam pare kilo odkąd jestem z moim TŻ, on ciąąąąągle je, a ja razem z nim  ale tym razem się nie dam 
idę zjeść na sniadanie jajko, pomidora i pół kromki chleba pełnoziarnistego. myślicie, że dobre takie śniadanko?
|
ja mam podobnie - mam 160 cm i waze kolo 57 chyba (yyy... mam nadzieje ze nie wiecej.,..) chcialabym 49
Cytat:
Witamy w naszych skromnych progach 
Te w miare dietetyczne posiłki to jakie? Co jesz?
Niezawodnym pomysłem na schudnięcie jest tylko i wyłącznie dieta oraz ćwiczenia  Co do ud i i pupy polecam bieganie  Jeśli będziesz biegała systematycznie napewno będą widoczne efekty  Co do brzucha to jak już pisałam dziewczynom wcześniej polecam hula hop na początek wystarczy jak będziesz kręcila 5-10 minut dziennnie ale tutaj też bardzo ważna jest systematyczność 
|
A twister? Ja jeszcze robie 8 min abs Ale o HH słyszałam wieeele dobrego, tyle tylko, zenie chce mi sie kupowac i krecic nie mam gdzie...
|
|
|