Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 5Kg mniej w miesiąc
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-14, 11:57   #76
orisha
Zakorzenienie

Dot.: 5Kg mniej w miesiąc

Heej!

Cytat:
Napisane przez uczuciowa Pokaż wiadomość
Olllllciaa a widzisz jakieś efekty dzięki bieganiu ?
Bieganie, podobnie jak szybk marsz, to sa cwiczenia kardio - pomagają w odchudzaniu. Moja kolezanka biegała przez ostatnie pare miesiecy i na seriomiała taki brzuch, ze wow

Cytat:
Napisane przez Olllllciaa Pokaż wiadomość
Zjedz lepiej owsianke bo te płatki fitness ^fitness^ to są tylko z nazwy ;/ Tak naprawde mają bardzooooo dużo cukru więc je odradzam
A co do mleka nie poij tego 0% ono nie ma żadnych wartości odzywczych najlepsze będzie to 2%
Zgadzam sie w 100% To 0% to juz lepiej sama wode A odrobina tłuszczu jeszcze nikomu nie zaszkodzła. Ja np. lubie owsianke na wodzie No ale nie kazdy tam ma. Płatki fitness to sam cukier
Cytat:
Oczywiście, że widze Bieganie jest najlepsze w walce ze zbędnymi kg np. nigdy bym nie założyła krótkich spodenek (mam grube nogi) ale dzisiaj byłam w sklepie przymierzyłam i kupiłam! Nogi mi znacznie wyszczuplały i teraz wyglądam ładnie Mam zamiar biegać dalej!
Dobra motywacja równiez dla mnie, bo sie zabieram za bieganie soon. Tyle tylko, ze nigdy za tym nie przepadałam. Rolki są tez dobre

Cytat:
Napisane przez supermanka Pokaż wiadomość

Jeszcze się pochwalę, bo byłam na rolkach 10 km !
Zazdroszcze Ja nie mam ostatnio czasu w weekendy Ale jak juz wszystko sobie w zyciu poukładam to jakos mam nadzieje lepeij bedzie z czasem...

Cytat:
Napisane przez 0pepitka0 Pokaż wiadomość
przyłączam się!
mam 172 cm i 59 kg. od 5 dni jem ok. 1 000 kcal dziennie.
1000 to mało To głodówka w sumie jest... Poczytaj o zasadch odzwywiania moze. Tylko po to, zeby jojo nie miec potem.

Cytat:
Napisane przez asvr Pokaż wiadomość
Hej!
ja tez chce schudnac o jakies 5 kg. Wlasciwie to o jeden rozmiar a to gdzies tak wyjdzie z 5 kg. Jak myslicie jakie slodkosci są najmniej zle? Ja po prostu musze codziennie cos zjesc slodkiego bo zwariuje :P

Suszone owoce? Rodzynki, morele, daktyle - ale tez nie za duzo. No i jeszcze podobno Snickers ma niski IG

Cytat:
Napisane przez niezabardzo Pokaż wiadomość
to ja też się przyłączam Dziewczynki
wzrost - 160
waga - 56
chciałabym 50, a nawet troszkę mniej... przytyłam pare kilo odkąd jestem z moim TŻ, on ciąąąąągle je, a ja razem z nim ale tym razem się nie dam
idę zjeść na sniadanie jajko, pomidora i pół kromki chleba pełnoziarnistego. myślicie, że dobre takie śniadanko?
ja mam podobnie - mam 160 cm i waze kolo 57 chyba (yyy... mam nadzieje ze nie wiecej.,..) chcialabym 49

Cytat:
Witamy w naszych skromnych progach
Te w miare dietetyczne posiłki to jakie? Co jesz?
Niezawodnym pomysłem na schudnięcie jest tylko i wyłącznie dieta oraz ćwiczenia Co do ud i i pupy polecam bieganie Jeśli będziesz biegała systematycznie napewno będą widoczne efekty Co do brzucha to jak już pisałam dziewczynom wcześniej polecam hula hop na początek wystarczy jak będziesz kręcila 5-10 minut dziennnie ale tutaj też bardzo ważna jest systematyczność
A twister? Ja jeszcze robie 8 min abs Ale o HH słyszałam wieeele dobrego, tyle tylko, zenie chce mi sie kupowac i krecic nie mam gdzie...

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując