Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WROCŁAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAŻENIA, ITP.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-14, 22:27   #45
monisia90
Przyczajenie

Dot.: WROCLAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAZENIA, ITP.)

hej dziewczyny
również zamierzam się tam wybrać. Szkoła znajduje się na moim osiedlu i do tego naprzeciwko moich okien, więc to mnie podkusiło. Poza tym interesuje się kosmetyką i makijażem. Chcę zapisac się do szkoły dwuletniej na kierunek technik usług kosmetycznych + wizaż. Myślę, że to mnie najbardziej interesuje.
Byłam dzisiaj w tej szkole aby podpytać, ale było tak duszno, że wszystko już pozapominałam Jutro będe tam jeszcze dzwonić, ale interesuje mnie tryp studiów. Pani tam pracująca powiedziała mi, że są to studia zaoczne, a ja wyczytałam, że są też i dzienne. I sama już nie wiem jak to jest. Do tego wszystkiego nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale zajęcia rozpoczynają się na dwa tygodnie przed październikiem?
Narazie czekam na wynik rekrutacji z UW, ale mam nadzieje, że jednak wybiore się do tej szkoły i z chęcią zapoznam się z którąś z was, bo wiadomo, że zawsze to lepiej kogoś poznać i czuć się swobodniej
Pozdrawiam ;*
monisia90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując