Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-14, 23:52   #971
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

O to może ten band w którym wystepuje Dawid jakis tam ozdoba chyba, dawny narzeczony takiej co tanczyla w tancu z gwiazdami...hm nie pamietam jak sie nazywa teraz
Nie, to nie ten band Ten band z Ozdobą znalazłam w necie i oni już nie występują... Przynajmniej rok temu w lipcu jak szukałam tancerza, to taką informację znalazłam w necie. A ten chłopak co u nas występował, to niebo a ziemia w porównaniu z tym Ozdobą, przynajmniej biorąc pod uwagę t co się o nim w gazetach wyczytuje. Ten co u nas był myślałam, że przyjedzie jakiś boy pewny siebie, głupi cwaniaczek, który uważa się za pępek świata, a było zupełnie inaczej. Chłopak naprawdę sympatyczny i inteligentny z poczuciem humoru. Wręcz nawet trochę wstydliwy... póki nie zaczął występu Po występie jak się z nim rozliczałam z pieniędzy, to rozmawialiśmy chwilkę tak o niczym i zastanawiałam się co taki fajny facet robi w takiej grupie. Mam na myśli jego sposób bycia, podejście, charakter i ogólnie... Na mnie zrobił bardzo pozytywne wrażenie.