2009-07-15, 08:57
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
ivona ja z moim TŻ też się kłócę. Ciągle. Nawet już dziś zdążyliśmy... ale uważam, że kłótnie w związku pełnym miłości są potrzebne. Niczego się w sobie nie tłumi, a każdy wie, czego chce druga strona Ostatnio przepraszałam TŻ-ta, bo zbliżała mi się @ i byłam strasznie męcząca , a on mi na to "to kiedykolwiek Ci się skończyła od czasu, kiedy się poznaliśmy?"
kObra. psiękna ta suknia!!!! :ślina: ja zawsze marzyłam o takiej "księżniczkowej", ale na cywila nie wypada 
Witam wszystkie nowe PM 
Z TŻ-tem zamówiliśmy albumy dla rodziców. Wybraliśmy 25 moich i 25 jego zdjęć z dzieciństwa, kilka wspólnych i wkleimy je zostawiając miejsce na zdjęcia ślubne i zdjęcia... wnuków Mój TŻ-cik był taki śmiechowy jako dziecko. Pamiętam jak dawno temu oglądaliśmy stare zdjęcia i było mnóstwo śmiechu - każdemu polecam Np. ja... słodka w różowej sukienusi, bladolica blondyneczka z wielkimi oczami i ciemnoczerwonymi ustami, a teraz czarna, częściowo bladolica z czarnym make-upem w czarnych, szarych, czerwonych (głównie) ciuchach 
Kurczę, trzymajcie kciuki za moje ostatnie wyniki, bo od nich wszystko zależy. U mnie trzeba mieć średnią 4,6, żeby o najmniejszym stypendium pomarzyć, a też nie wiadomo, czy w tym roku próg nie podskoczy...
|
|
|