2009-07-15, 11:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe "Letnie słonko świeci, na świat przychodzą nasze Dz
Cytat:
Napisane przez syla39
Miramej bardzo fajny wozek 
|

Cytat:
Napisane przez czekoladka21
ja chyba ide nogi pomoczyc w zimnej wodzie bo juz czuje ze sa ciezkie i pieka mnie 
do tego mam twarz opuchnieta......nawet mama mi powiedziala ze mocno teraz opuchlam w tym tygodniu......
|
U nas dzisiaj straszna duchota i mam spuchnięte palce u rąk i stopy, buuu...
Cytat:
Napisane przez Ulcia2512
To czekanie bylo najgorsze.  . Do tego pierwsza polozna, ktora sie mna zajmowala byla w porzadku, druga do ktorej trafilam pozniej byla nie mila i cos jakby niekompetentna. I niestety pierwszy raz doswiadczyla dyskryminacji ze wzgledu na rase. Ta druga ppolozna byla czarna i do czarnych pacjentek cwierkala, a do mnie i do drugiej bialej dziewczyny opryskliwa. to nie bylo fajnie.
Ciesze sie jednak z wczorajszej wizyty, bo mialam normalne badanie ginekologiczne(pierwsze w czasie ciazy), ginekolog stwierdzila, ze wszystko jest ok. Szyjka miekka, lekko rozwarta(ale centymetry nie padly), ale szczelna.
Ale po wczorajszych doswiadczeniach, to ja teraz pojade do szpitala dopiero jak skurcze beda naprawde nieznosne albo wody mi odejda. Nie bede tam wiecej tyle czekac. 
|
Dobrze, że jakieś pozytywy wyniknęły z tych bóli 
Cytat:
Napisane przez skierka1981
wreszcie się dodzwoniłam i umówiłam na jutro na 9 na ktg. o usg babka nixc nie wspomniała ale może zrobią też. obym nie została na weekend w szpitalu...
|

Cytat:
Napisane przez adaikaka
Hej mamusie 
(...)
Mam pytanko... generalnie czuje sie dobrze... a dokładnie tak jakby mój organizm sie przygotowywał do wielkiego dnia...
Ale od jakiegos tygodnia dosłownie wylewa sie ze mnie rzadka, mleczna, śliska wydzielina... jest jej na tyle, że czuje czasem takie chlupniecia... Tez tak miałyscie?? Bądź macie??
|
Ja mam sporo śluzu, ale nie chlupie 
Cytat:
Napisane przez Ania0104
jeszcze nie pojechałam .... wykąpałam się, ogoliłam  ... małż przyjechał ... i ciagle mi powtarza: nie panikuj! hahaha ... a teraz poszedł sobie jajecznicę smazyć  ... zje i jedziemy!
Dłuzej nie czekam!
Siostra siedzi jak na szpilkach
Mama właśnie do mnie dzwoniła, i powiedziała, że jestem zapowiedziana na porodówce  ... dzwoniła do jakiejś koleżanki i mają się mną dobrze zająć 
Niby dobrze bo mnie nie oleją ... ale jakoś tak dziwnie
No to paaaaaaaaaaaaaa 
|
Trzymamy , ale emocje
.
|
|
|