Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-15, 16:28   #3911
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

Cytat:
Napisane przez lewaloff Pokaż wiadomość
dziewczyny czy nie macie na tej diecie problemów z koncentracją bo ja się momentami czują jakby mnie ktoś walnął młotkiem w głowę, szef mnie dzisiaj nawet pytał, czy wszystko ok, bo taka rozkojarzona jestem, jak nie ja....
moze byc brak magnezu. Jak mialam niedobor to byla zerowa koncentracja. A jak dodatkowo pijesz kawe to ona ten magnez tez wyplukuje. Mozesz sprobowac brac suplement i zobaczyc czy pomoze

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Nie odpowiedziałyscie mi co z tą guma truskawkową bez cukru?

Mogę codziennie zjeść jakieć 5 placuszków owsianych czy raczej się ograniczać?
gume bez cukru mozna, a ile tych truskawek w niej? sam aromat

dziennie mozna zdaje sie 4 lyzki otreb (albo 3 nie pamietam) wiec tyle plackow mozesz zjesc.

wczoraj biegalam sobei na mojej biezni. W planie 8x 400m sprintem. No to galopowalam jak narowisty konik. Myslalam ze padne. W polowie stwierdzilam ze cos mi tu nie pasuje. No i okazalo sie ze ona pokazuje dystans w milach a nie km wiec zamiast 400m to ja prawie 800m bieglam. ehh

szefunio zafundowal mi kawusie. Dobry chlopak z niego

landi ni ezwracaj na nich uwagi. Rodzinka pierwsza ci dokopie z komentarzami na temat wagi. Ja za poltorej miesiaca mam rodzinne wesele i juz czekam na te wszystkie zyczliwe komentarze: co? najmlodsza siostra (cioteczna) wyszla za maz a ty nawet nie zareczona?Co? 30tka juz w przyszlym roku?itd. dlatego staram sie schudnac aby chociaz tu sie zamknely i nie mialy sie do czego przyczepic. Schudlas i napewno widac to po ubraniach ale jezeli ktos nie chce powiedziec ci cos milego to jego problem, nei twoj. Przeciez centymetr nei klamie.

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska

Edytowane przez wiolqn
Czas edycji: 2009-07-15 o 16:31
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora