Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowe życie! czyli o tym gdzie Maturzyścia '09 idą na studia.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-15, 15:39   #4135
ksh
Zakorzenienie

Dot.: Nowe życie! czyli o tym gdzie Maturzyścia '09 idą na studia.

Cytat:
Napisane przez DeBourbon Pokaż wiadomość
nie, ale... nie wyszło

ską ja to znam...

a jaaaaaaaaaaaa ?!

dostałam sie na architektture krajo. nie chce tam isc ale lans jest 14 os na miejsce

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

ej ja tez nadrobilam wszstko cytowalam wypowiedzi itd i mi sie nie stegesiło :/

totylkokasia jak up ?
GRATULUJĘ

Cytat:
Napisane przez Flames Pokaż wiadomość
U mnie na szczęście rodzice nie wtrącali się w kwestii wyboru studiów, miałam wolną rękę, także trudno mi coś doradzić. No, ale myślę, że Anuu powinnaś postawić sprawę jasno i sama wybrać kierunek, który chcesz studiować.

Dostałam się na zaoczną technologię żywności i żywienie człowieka na UP w Poznaniu.
Ale.. rejestrowałam się też na te same dzienne studia, ale na razie nie napisali mi, że się nie dostałam ani nic.. Nadal mam napisane "w toku postępowania". (chociaż wiem, że z moimi wynikami nie mam szans na dzienne, ale tak tylko pytam z ciekawości ) Dziewczyny z UP wiecie może o co chodzi i kiedy jest II tura albo coś? Wgl na tej stronie 0 konkretnych informacji...

Gratuluję wszystkim dzisiejszym i wczorajszym studentkom

Marcia ja czasem ćwiczę 8 min legs
również gratuluję!

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
Dostałam się na weterynarię

lampka wina dla każdego!!
i Grudniowej tak samo mocno GRATULUJĘ !!!

Właśnie wróciłam z basenu Pierwsze konkretne opalanie i nawet mnie złapało... zobaczymy, czy wieczorem w desperacji trzeba będzie angażować śmietanę

RedApple - super a w jakim mieście?
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora