Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-15, 17:09   #1693
ja88
Raczkowanie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III

Rozmawialam z teściową (polozną) na temat spania dzidziusia i powiedziala mi, ze lepiej dzidzie ulozyc lekko na boczku (własnie poprzez ulewanie), tak samo jak na początku w szpitalu.. juz sama nie wiem ale wydaje mi sie, ze tak bedzie jednak bezpieczniej

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez zartownis Pokaż wiadomość
Co do spania malucha to doczytalam i u nas polecaja klasc malego na plecach i tylko glowke obracac na bok, a te poduszki do spania na boku podobno nie sa najlepszym pomyslem.

Najadlam sie czeresni i zaraz pekne

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

My mamy dostac 6 szt na papierze i pewnie wiekszosc na plytce. Jesli masz zdjecia na plytce to moze mozesz je wywolac
No właśnie chodzi o to, że nawet na płycie ich nie mam... od samego początku myslalam, ze zdjecia nie beda osobno tylko wlasnie na plycie i dlatego sie nie dopytywalam... i teraz załuje.. za to, co ten "spec" od USG 3d i 4d wziąl kasiory, to uważam, że sie nie oplaca... co sobie przypomne o tym usg to chodze zła jak osa

21.10.2009r.
waga: 3190; długość: 53 cm; godz. 16:05 MILENKA
ja88 jest offline Zgłoś do moderatora