2009-07-15, 17:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeśli mężczyzna zostawia klapę podniesioną... ;)
Cytat:
Napisane przez Wyrak
Nie wiem amistad.k.m.s., jakie masz doswiadczenia w tej dziedzinie, ale wspolczuje, jesli znasz osoby, dla ktorych oddanie moczu = opryskiwanie wszystkiego co jest najblizej; powiem tylko, ze tak nie jest, no a przynajmniej nie jest to regula, bo jak to robia osoby z ktorymi sie stykasz, to nie mam pojecia 
|
Wyrak pomyśl logicznie. Przykład: dorosły mężczyzna, wzrost średni, silny strumień moczu spadający z pewnej odległości, odbija się od muszli klozetowej, czy jak wolisz od wody - nie wiem, jakbyś się starał opryskasz podłogę tudzież ściany. Jeśli nie przekonuje cię teoria, ułóż białe kartki papieru wokół muszli klozetowej i sprawdź. To nie są duże krople moczu, ale drobinki, a jeśli w domu mieszka więcej niż jeden mężczyzna, to po całym dniu jest problem. Wniosek = wszyscy mężczyźni, którzy załatwiają się do muszli klozetowej na stojąco. Poza tym, jak myślisz z jakiego powodu powstał pisuar?
A jeszcze dodam gwoli wyjaśnienia, u mnie w domu nigdy nie było innej opcji korzystania z muszli klozetowej niż siadanie na niej
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------
Cytat:
Napisane przez watashi
Yyy..mieskzam wprawdzie tylko z tatą ale umie na stojąco trafić do muszli, z tego co zauważyłam będąc w domu u mojego faceta ten też potrafi. Nie widziałam nigdy "zasikanej" przez któregoś z nich deski 
|
A kto tu pisze o zasikanej desce?
Edytowane przez amistad.k.m.s
Czas edycji: 2009-07-15 o 17:53
|
|
|